Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (19/24) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Studeni, 2008, 01:50:30 ---Ja nebi imao zivaca za to.

--- Kraj citata ---

Ja imam, meni je to zanimljivo, malo po malo dotjeravam, cas posla  ;D

pitaNS:
Danas sam kupio Motoforce RACING-PRO kvačilo 107 mm (cena 35eura) ...ovde se spominjalo RMS RACING-PRO...  da li su to ista kvačila pod drugim brendom?

Jel imao neko iskustva sa ovim kvačilom? ? ? evo slika...

SlowRider:
Evo ja imam jedno pitanje ako netko slucajno zna.

Da li je moguce premjestiti ferode od kvacila piaggio na kvacilo (kuciste) minarelli? Uvjerio sam se da pase piaggio kvacilo na minarelli, ali problem je sto je dosjed za centralni feder na kvacilu piaggio veceg promjera i onda minarelli centralni ima "lufta".

Ovo je taj problem (piaggio kvacilo i minarelli centralni):

pitaNS:
Ja mislim da je moguće premestiti ferode...Ima majstora koji repariraju pločice za aute tj na stare pločice lepe nove ferode...siguran sam da to oni mogu uraditi za male pare!

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 23 Prosinac, 2008, 19:00:26 ---Ja mislim da je moguće premestiti ferode...Ima majstora koji repariraju pločice za aute tj na stare pločice lepe nove ferode...siguran sam da to oni mogu uraditi za male pare!

--- Kraj citata ---

Krivo si shvatio, ne bi to radio.

Skines zegere i onda izvadis 3 ferode. Ostaje ti samo kuciste od kvacila. Na taj nacin dobivam piaggio kvacilo (kuciste minarelli, ferode piaggio), i nemam problema sa centralnim federom koji nema lufta na minarelli kvacilu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju