Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (21/24) > >>

igor.sb:
a vidim da ti ni torsion controller ne bi pomogao, preuzak je feder

sretno  :icon_thumright:

pitaNS:
sad sam tek video da sam uz ovo kvačilo upravo dobio taj adapter za uži centralni....Iz prva sam pomislio da moj feder uđe u to pa u sedište ali moj feder je širi od tog adaptera....

sutra poslikam pa stavim da vidite!

vladans:

--- Citat: pitaNS - 23 Prosinac, 2008, 18:18:04 ---Danas sam kupio Motoforce RACING-PRO kvačilo 107 mm (cena 35eura) ...ovde se spominjalo RMS RACING-PRO...  da li su to ista kvačila pod drugim brendom?

Jel imao neko iskustva sa ovim kvačilom? ? ? evo slika...

--- Kraj citata ---

Koliko ja vidim sa slike to je MOTOFORCE EVOLUTION CLUTCH a ne Motoforce RACING-PRO.
Ako je tako imam ga ja, zajedno sa motoforce zvonom. Imam zamerku da kad je hladno proklizava dosta, posle otprilike 1km radi super. Plavi federi su ti dosta, dignu obrtaje ekstra, taman kad stavis kit bice super.

pitaNS:
Piše na etiketi Motoforce Racing Pro... :icon_scratch:  Znači u kombinaciji sa Motoforce zvonom radi super, ok... samo razmišljam se da li da kupim i zvono ili da ostavim serijsko...
hvala vlado na savetima!

Slow: eno ti na mojoj trećoj slici kvačila možeš videti taj adapter u sedištu zvona koje mislim da je namenjeno za uži centralni!

aprilija top:
slou imam ti ja dodatan koji ide na polutku mina da ti drzi centralni feder od piaga jel ja na ev2 polutkama mina imam pia centralni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju