Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (18/24) > >>

SlowRider:

--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 21:16:35 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Studeni, 2008, 21:13:08 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 18:56:14 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 03:34:28 ---kako si izravnao iskrivljene ferode?

--- Kraj citata ---

bump... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Stegnuo sam ih i zadrzao par minuta u zeljenom polozaju. Mislio sam da cu imati problema oko prilagodbe povrsine, ali ovo pre*ebeno cupa  :headbang:. Jos da slozim robertu skut i uspredim start...

--- Kraj citata ---

ne kuzim, moze malo detaljnije objasnjenje?! cim si ih stegnuo?

--- Kraj citata ---

Sa stegom, mozes i sa presom. Mislio sam vaditi sve van i samo ona 3 klina ispraviti, ali i ovako je dobro.

PitBull Aerox:
aha, jer i meni su na delti malo ferode ukrivljene, znaci skinem ih sve 3 i jenu po jednu stisnem sa stegom ili presom... ok... thx

3alfa3:
Lako je pakne kuplunga ispraviti, ali problem je sto su ferode na njemu krivo potrosene. Kad se pakna ispravi, feroda nece nalijegati kako treba na zvono jer je s jedne strane jace potrosena, a sada "zeli ravnomjerno" trosenje.
Najlakse je skuzit o cemu pricam ako se svinuta pakna pogleda i vidi se da je vise mesa na jednoj strani ferode nego na drugoj.
Ako nije razlika velika (ako se nije dugo tako vozilo, a obicno je, jer vremenom se ona piga) mozda se moze od oka brusnim papirom to dovesti u zadovoljavajuce stanje, a onda ce kroz neko vrijeme kuplung sam sjesti na zvono kako treba

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Studeni, 2008, 15:02:48 ---Lako je pakne kuplunga ispraviti, ali problem je sto su ferode na njemu krivo potrosene. Kad se pakna ispravi, feroda nece nalijegati kako treba na zvono jer je s jedne strane jace potrosena, a sada "zeli ravnomjerno" trosenje.
Najlakse je skuzit o cemu pricam ako se svinuta pakna pogleda i vidi se da je vise mesa na jednoj strani ferode nego na drugoj.
Ako nije razlika velika (ako se nije dugo tako vozilo, a obicno je, jer vremenom se ona piga) mozda se moze od oka brusnim papirom to dovesti u zadovoljavajuce stanje, a onda ce kroz neko vrijeme kuplung sam sjesti na zvono kako treba

--- Kraj citata ---

Spomenuo sam gore da sam ocekivao problema zbog prilagodbe, ali malo sam smirglom dotjerao u ravninu ferode i sada je jos bolje  :headbang: sad se jos moram osigurati jos jednim takvim kuplungom  :headbang:

3alfa3:
Na starim paknama od moje delte bi trebalo skinut valjda 1+mm da se to dovede u red, a i to je samo od oka. Najbolje mjerilo je skidat, brusit, stavit... I tako do trena kad ce (idealno 100%) biti velika povrsina koja nalijeze na zvono.
Ja nebi imao zivaca za to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju