Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (17/24) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 08 Studeni, 2008, 19:54:33 ---Danas sam testirao ovo novije rms kvacilo. Odmah cu reci da je lose, jednostavno nije ni blizu ovom starom kvacilu koje sam do tada imao. A posto je novo olaksano na ferodi onda duze proklizuje jer se stvara manja sila pri centrifugi.

Novo rms kvacilo je bilo namjesteno da hvata na 4200rpm, ali mi masina zakuca odmah na 10 000rpm i drzi do 30-km/h...
Kad sam stavio staro kvacilo osjetio sam ogromnu razliku u momentu i trzaje pri dodavanju gasa...

Sad se trebam baciti u potragu takvog istog kvacila, a danas sam izravnao iskrivljene ferode i trebao bi iskorsiti veci dio povrsine ferode.

Jos cu malo obratiti paznju na deltu, odnosno da utvrdim da je ovo bolje  :frajer:

--- Kraj citata ---

Znači da kupim cijeli set kuplung-zvono za 450 dlakavih životinjica, još uvijek postoji šansa da neću dobiti "dobitnu" kombinaciju jer postoji dvije vrste kuplunga (ferode)  :icon_scratch:

Koji fušeri  :jerk:

Mogli su ostavit kak je bilo  :angry7:

pitaNS:
veoma korisno Slow, svaka čast!  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ja pre neki dan umalo da kupim RMS kvačilo, malo mi je falilo imao sam pare u džepu i setih se svih ovih pohvala na forumu za to kvačilo al nekako mi se učinilo da su jako uske ferode pa odustao... proveriću ga još jednom da vidim koji je tip, ako nije 17,9mm odustajem..

PitBull Aerox:

--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 03:34:28 ---kako si izravnao iskrivljene ferode?

--- Kraj citata ---

bump... :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 18:56:14 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 03:34:28 ---kako si izravnao iskrivljene ferode?

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Stegnuo sam ih i zadrzao par minuta u zeljenom (orginalnom) polozaju. Mislio sam da cu imati problema oko prilagodbe povrsine, ali ovo pre*ebeno cupa  :headbang:. Jos da slozim robertu skut i uspredim start...

PitBull Aerox:

--- Citat: SlowRider - 09 Studeni, 2008, 21:13:08 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 09 Studeni, 2008, 18:56:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Stegnuo sam ih i zadrzao par minuta u zeljenom polozaju. Mislio sam da cu imati problema oko prilagodbe povrsine, ali ovo pre*ebeno cupa  :headbang:. Jos da slozim robertu skut i uspredim start...

--- Kraj citata ---

ne kuzim, moze malo detaljnije objasnjenje?! cim si ih stegnuo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju