Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (15/24) > >>

Dirk23:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Listopad, 2008, 07:57:16 ---Nek si j#be ma#er lopovsku!

Za te novce koje sam njemu ostavil sve skupa, mogo sam kupit cijeli midrace setup za svog aeroxa!

--- Kraj citata ---

Ma da bar naprave, kako treba, pa ajde, nije ti zao para, imao sam i ja svakavih iskustva, dok bio skut pod garancijom, nikako ugodnih, samo jedan mali primjer:
Zasto u 2 ne vuce za gore?
-koliko si prosao?
Oko 10000
-a da, to ti je to

I onda sam skupljao ljude po gradu, a on je jedini, ovlasteni, tako da nije bilo tesko, i vise manje svako je imao neke primjedbe, i pisali smo u italiju, pa su mu dosli iz splita, vidit sta se tamo radi, a u servisu je zaposlio svog sina, koji pojima nije imao, i od onda vise nisam niti po jednu vidu isao tamo!

aprilija top:
slow pogle si remen od over ranga malo debjinu i usporedi s obicnim to ko prvo tp imam doma i sve sajbice za njega tj je dobar za serijske polutke i taj kraci i tanji remen a sve ostalo di su rolice 16:13 16:9.7 itd treba over range ili polini evolution 128

SlowRider:

--- Citat: aprilija top - 01 Studeni, 2008, 11:50:22 ---slow pogle si remen od over ranga malo debjinu i usporedi s obicnim to ko prvo tp imam doma i sve sajbice za njega tj je dobar za serijske polutke i taj kraci i tanji remen a sve ostalo di su rolice 16:13 16:9.7 itd treba over range ili polini evolution 128

--- Kraj citata ---

Znam za to sve, usporedio sam neke stvari sa piaggio prijenosom i sve mi je jasno.

aprilija top:
ja sad dobivam polini polutke evolution i onda ce past testovi

SlowRider:
Nadam se da ne donosim prerano zakljucak, presao sam oko 200km. Malossi fly i obicno malossi zvono su sr*nje. Zvono i nema toliko veze koliko kvacilo, nula bodova. Za skuter sa serijskim cilindrom je super, ali za nesto jace od toga je koma. Moze posluziti na jacem setupu za one koji vole laganiji start.

Vjerojatno nabavljam novi rms, iako je stari rabljeni bolji od trenutne kombinacije, ali prvo ce past testovi...

Vjerojatno cu prodavati ovaj fly i zvono, sve je kao novo, a imam i sport paket opruga koje su nove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju