Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (14/24) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Listopad, 2008, 07:57:16 ---Nek si j#be ma#er lopovsku!

Za te novce koje sam njemu ostavil sve skupa, mogo sam kupit cijeli midrace setup za svog aeroxa!

--- Kraj citata ---

kaj se zivciras.covjek ti je htio samo najbolje. ::) :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 17:18:18 ---

--- Kraj citata ---

Eto ti mojeg TOP variomata u najširem položaju do kuda idu klizači sa najtanjom šajbicom (tolko je tanka da se ni ne osjeti razlika sa i bez nje)!

I pogledaj do kuda se remen diže... fali dva milimetra od kojih sam jedan mm izgubio već jer je remen malo uži već  :toothy3:

SlowRider:
Ima li netko serijski centralni feder za piaggio masine 50ccm da je u dobrom stanju? Trebao bih samo usporediti tvrdoce na licu mjesta po otporu koji pruza u rukama.

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 31 Listopad, 2008, 19:58:49 ---Ima li netko serijski centralni feder za piaggio masine 50ccm da je u dobrom stanju? Trebao bih samo usporediti tvrdoce na licu mjesta po otporu koji pruza u rukama.

--- Kraj citata ---

mislim da ja imam.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 31 Listopad, 2008, 19:58:49 ---Ima li netko serijski centralni feder za piaggio masine 50ccm da je u dobrom stanju? Trebao bih samo usporediti tvrdoce na licu mjesta po otporu koji pruza u rukama.

--- Kraj citata ---

Izmedju 35 i 40 kg skroz stisnut na vagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju