Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta i wingbell minarelli - info
OvErLoAd:
--- Citat: ivanm - 07 Listopad, 2008, 08:46:33 ---i vožnje na pola gasa..
a kaj kad ja nevolim divljat.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Za tebe je onda 4t :icon_tongue:
SlowRider:
Rijesen problem sa zvonom, nabavio sam podlosku koja je taman. Uskoro cemo vidjeti da li je problem moguce rijesiti i kod Roberta...
hvala aprilia top :notworthy:
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 18:53:47 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 17:31:26 ---Jedino moja dvotaktna jurilica troši 3 litre sa dvojicom :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
tu nekaj ne valja.il nemas diznu 90 nego manju ili je tvoj motor skroz cudan ili cijelo vrijeme nas muljas sa potrosenim benzinom. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Moj skut je sa dizom 70 i iglom skroz spustenom trosio 6.5-7 litara, a sa dizom 84i iglom dignutom za 1 zub 5-5,5 litara.
Ali u prvom slucaju se radilo o igli W16, a u drugom W7 (u istom karbu).
Dapace, sada imam i vecu ler dizu (50 umjesto 45) i klipic koji obogacuje vise smjesu nego stari klipic.
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:05:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:04:34 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 18:53:47 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 17:31:26 ---Jedino moja dvotaktna jurilica troši 3 litre sa dvojicom :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
tu nekaj ne valja.il nemas diznu 90 nego manju ili je tvoj motor skroz cudan ili cijelo vrijeme nas muljas sa potrosenim benzinom. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Moj skut je sa dizom 70 i iglom skroz spustenom trosio 6.5-7 litara, a sa dizom 84i iglom dignutom za 1 zub 5-5,5 litara.
ali u prvom slucaju se radilo o igli W16, a u drugom W7
--- Kraj citata ---
koju iglu ima malossi dellorto 17,5. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nije usporediva sa iglama za phbg
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 00:29:02 ---Robert, nista ne treba skidati i cistiti (osim svjecice), samo full gas jer to ce najkvalitetnije ocistiti mashinu. Naravno, ako je smjesa OK na full gasu.
Sto ga dulje i zesce vozis, to ce vise taloga nestati.
Cvaju treba gazit.
--- Kraj citata ---
--- Citat: hac - 07 Listopad, 2008, 06:59:22 ---da citiram kolegu....cvaju treba gazit.......od maženja po gasu ništa dobro,nit ima podmazivanje kako treba,ni zagorjevanje..........robi očisti filter i po gasu izgorit če to sve u spuhu bez problema
--- Kraj citata ---
to sam danas i napravio! žurilo mi se u grad na poštu i po goričkoj full gas! desni retrovizor sam tako naštelao da mogu viditi kako se dimi li ne dimi!
ja mislim da je jako puno gareži i ulja izašlo van! kad sam se vraćao doma totalno druga priča, nema onog gušenja ili skroz malo!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju