Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta i wingbell minarelli - info
aprilija top:
care imam ih jos 4kom dodi si po nju ili ce ti slo rider donjet ako je voljan ic kod mene jel ga trebam radi nekih stvari
3alfa3:
Robert, nista ne treba skidati i cistiti (osim svjecice), samo full gas jer to ce najkvalitetnije ocistiti mashinu. Naravno, ako je smjesa OK na full gasu.
Sto ga dulje i zesce vozis, to ce vise taloga nestati.
Cvaju treba gazit.
hac:
da citiram kolegu....cvaju treba gazit.......od maženja po gasu ništa dobro,nit ima podmazivanje kako treba,ni zagorjevanje..........robi očisti filter i po gasu izgorit če to sve u spuhu bez problema
ivanm:
tak je i moj gus bio kad sam ga poslao hacu sav zaštopan..
zbog prejake mješavine, malo prevelke dizne i vožnje na pola gasa..
a kaj kad ja nevolim divljat.. :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: hac - 07 Listopad, 2008, 06:59:22 ---da citiram kolegu....cvaju treba gazit.......od maženja po gasu ništa dobro,nit ima podmazivanje kako treba,ni zagorjevanje..........robi očisti filter i po gasu izgorit če to sve u spuhu bez problema
--- Kraj citata ---
nebi se ja bas u potpunosti slozio sa vama. i ja sam za to da se cvajo tako vozi jer inace nejde i sve se zastopa ali ipak ne stalno jer najmanje pati masina.Sve drugo ti puno prije odlazi ak ga stalno drzis na full gasu.Sve ovisi kolko si novaca voljan uloziti u svog ljubimca i kolko cesto.A i benzin bas i nije vise 5 kuna ko nekad da se stalno vozimo na full gasu. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju