Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta i wingbell minarelli - info
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:08:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:05:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:04:34 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 18:53:47 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 17:31:26 ---Jedino moja dvotaktna jurilica troši 3 litre sa dvojicom :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
tu nekaj ne valja.il nemas diznu 90 nego manju ili je tvoj motor skroz cudan ili cijelo vrijeme nas muljas sa potrosenim benzinom. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Moj skut je sa dizom 70 i iglom skroz spustenom trosio 6.5-7 litara, a sa dizom 84i iglom dignutom za 1 zub 5-5,5 litara.
ali u prvom slucaju se radilo o igli W16, a u drugom W7
--- Kraj citata ---
koju iglu ima malossi dellorto 17,5. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nije usporediva sa iglama za phbg
--- Kraj citata ---
znaci phbn i phbg nemaju iste igle.
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:15:16 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:08:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:05:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:04:34 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 18:53:47 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 17:31:26 ---Jedino moja dvotaktna jurilica troši 3 litre sa dvojicom :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
tu nekaj ne valja.il nemas diznu 90 nego manju ili je tvoj motor skroz cudan ili cijelo vrijeme nas muljas sa potrosenim benzinom. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Moj skut je sa dizom 70 i iglom skroz spustenom trosio 6.5-7 litara, a sa dizom 84i iglom dignutom za 1 zub 5-5,5 litara.
ali u prvom slucaju se radilo o igli W16, a u drugom W7
--- Kraj citata ---
koju iglu ima malossi dellorto 17,5. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nije usporediva sa iglama za phbg
--- Kraj citata ---
znaci phbn i phbg nemaju iste igle.
--- Kraj citata ---
Svaka serija Dellorto karbova ima svoje igle
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm
SlowRider:
Problem je rijesen sto se tice distance za zvono.
Prvo je u pomoc uskocio aprilia top, pa sam pomocu gozza dobio tocno ono sto sam trazio, Robert je bio posrednik :notworthy:
Medjutim, distanca je na svom mjestu i odlicno obavlja svoj posao, ali sada sam skuzio da zvono nije tvornicki okruglo, toliko se moze vidjeti ocima. Stara zvona kao da su savrsena, iako nemaju rupe za balans kao ovo malossi.
I mislim da wingbell kod Roberta takodjer nije savrseno okrugao.
3alfa3:
Moj wingbell je imao one prstene koji su isli malo u osmicu, ali je samo zvono bilo perfektno.
Jel ti trese skuter kod kretanja? Ako da, onda bi moglo biti elipsasto zvono....
Ja imam kod kuce rezervno (novo) malossi obicno zvono i probao sam ga par startova da vidim je li dobro izradjeno i bome je - skuter krene jako mekano.
A i ovo zvono sto vozim vec 15000+km je obicno, ali ne originalno i opet je sve u redu s njim. Kupljeno je u Piaggio ducanu nakon sto su mi savinute pakne Delte poglodale orig. zvono.
Kako znas da zvono nije okruglo? Nije vrag da se to vidi? Onda je to zvono dobro samo kao pepeljara (i to ak zatvoris rupe na njemu)
Drnda:
moze li ici na seriski kuplung wingbell, i da li bi dobio sa njim na snazi, mislim brzini razvijanja okretaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju