Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (3/24) > >>

Hrga:

--- Citat: robert - 06 Listopad, 2008, 20:37:10 ---
--- Citat: Hrga - 06 Listopad, 2008, 20:32:17 ---lol, pa to je bar lako... robi se udebljao a ti omrsavio  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ako nemaš pametnijeg posla idi spavati! nije normalno da je svaka tema zasrana komentarima kao što je tvoj!
@horvat: tokom cjele vožnje sam samo jednom dao pun gas! strah me bilo kad sam skužio da imam previše ulja u rezervaru a i filter zraka bi trebao pod hitno očistiti!

--- Kraj citata ---

sry  :(

on:

moj frend je uzeo ovo malossi obicno zvono za minarelli i na serijskom kvacilu nista ne zapinje... a nema nikakve podloske i sl.

robert:
ma problem je u malossi zvonu u kombinaciji sa deltom ili fly! meni delta sa serijskim kvačilom radi ok

Hrga:

--- Citat: robert - 06 Listopad, 2008, 22:32:11 ---ma problem je u malossi zvonu u kombinaciji sa deltom ili fly! meni delta sa serijskim kvačilom radi ok

--- Kraj citata ---

mislis delta sa serijskim zvonom

znaci na serijskom kvacilu netreba nikakav distancer na malossi zamjenskom zvonu dok sa fly-em i deltom treba...  :icon_thumright:

aprilija top:
nemojte se smijat podloske pasu od bmw-a linije e 30 karter sarafa ima METALNU SAJBICU TAKVOG promjera ne bakrena nego metalna

robert:

--- Citat: aprilija top - 06 Listopad, 2008, 22:34:33 ---nemojte se smijat podloske pasu od bmw-a linije e 30 karter sarafa ima METALNU SAJBICU TAKVOG promjera ne bakrena nego metalna

--- Kraj citata ---
care, daj nabavi par komada
da mislio sam delta kvačilo radi sa serijskim zvonom ali ne serijsko kvačilo sa malossi zvonom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju