Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (2/24) > >>

gumy:
imam deltu i prvo imao malossi zvono ono obično, nakon par tkm odjebalo, sad imam stage6 i nema nikakvih problema.

3alfa3:
Nemam iskustva sa minarelli setupima, ali kod piaggia niti jedna kombinacija kuplunga i zvona ne dovodi do tih problema.
A imao sam i wingbel, i originalno, i obicno malossi.
Trenutno vozim originalno, a imam novo (obicno) malossi u rezervi kad cu mijenjati pakne kuplunga jer to uvijek mijenjam u paru.
I nikad nisam zaplavio niti jedno zvono niti osjetio razliku u performansama bilo kojeg od tih zvona.
Mozda zato jer nikad ne palim gumu, jer nemam tvrdo postelan kuplung i zato jer mi je kuplung (delta) postelan tako da je period proklizavanja kratak - utezi na kuplungu su u najtezem polozaju pa je trenje kuplunga i zvona veliko i ne traje dugo.

aprilija top:
imam ja deltu i wing bell i nis ne struze a imam i ewo2 i g2 i nikad nis nije strugalo minarelli

SlowRider:
 :confused5:

Kupio sam fly i obicno malossi zvono. Uz zvono sam dobio papiric na kojem pise sljedece:

I ako ne stavim podlosku od 0.5mm kvacilo je stalno spojeno sa zvonom... ali ja nisam nasao tu podlosku sa zvonom. Trenutno imam isti problem kao i Robert, stalno se vrti kotac i kvacilo nema funkciju. Ali to se da lako rijesiti, samo dok nabavim tu podlosku...

nabavio sam podlosku od variomata, debljina je 0.45mm i sve je OK osim jednog problema. Sa podloskom mi felsa zvono.
J*bo malossi, znam kako je bilo kod Roberta, isti ..... je i kod mene, samo u mozda malo blazem obliku.

Imam jos par rjesenja u planu pa cu vidjeti hoce li to uspijeti.

Problem su malossijeva zvona, serijsko i rms savrseno stoje bez ikakvih podloski...

Problem je ovaj dosjed:

Malossi zvono:

Serijsko:

EDIT: zvono je zamjenjeno novim i ispravnim.

SlowRider:
Evo problem je rijesen.
Potrebna mi je podloska sa tocnim mjerama, nema tolerancije.
Unutarnji promjer je 11.9mm, vanjski 15.7mm, debljina je 0.5mm.
 :violent5:

Ima li netko savjet gdje da nabavim (izradim) takvu sajbicu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju