Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (18/71) > >>

Matija97:
U potpunosti se slazem s dariom,provjeri uljnu prije nego se pocnes vozit.Ja uljnu osobno skidam na svakoj masini koju vozim,nije mi tesko natocit posebno ulje svaki put kad tocim,pogotovo ako imas bocicu s mjericom  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: dario007 - 31 Srpanj, 2017, 14:29:23 ---Ufff sad je to malo teze ovako prst puta oko znati.Ja nagadjam da je tvornicki podesena na 2%,mozda se radi o 3%.
 :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa sto??? na koliko se serijska masina vrti a koliko ce ovo vrtiti...odma je to postotak koji odgovara okretajima...

previse se halabuke dize oko uljne, njoj je tak svejedno jel se masina vrti 9000 ili 11000 uz fulll sinteticko ulje nemas brige na tom setupu..

dario007:
Njoj je svejedno,to si u pravu...a jel termogrupi svejedno?

Po okretajima sve stima ali ne stima dal ce tu istu kolicinu ulja koju da na 9000 ili 11000 dati u 3.5 ili 5L benzina...
Ako setup trosi ko serijala onda bi sve stimalo.

ljubo46:
pa ako serijala trosi 3,5 litara i vrti se na 8000 tako ce i ovako ako trosi 5,5 litara i vrti 11000 opet biti dovoljno ulja u omjeru..a taman da bude i 1.9% mjesavine u prosjeku sto sumnjam jer bude i vise, s full sintetikom ce to vozit bez brige.. garantiram  :icon_thumright: :icon_tongue:

robyakarider:
Ma ja ionako jedva čekam da replica zariba da stavim pravi mhr XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju