Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by robyakarider
dario007:
ako HE trosi 8 litara i vrti se 13000,onda i tu stima i ne vidim razlog da ju bilo tko skida i da rade limice... :nono:
Sta ako se serijala sa rezo auspuhom vrti 9500 okretaja a base 70 sa auspuhom 10000 okretaja i serijala potrosi 3.5L a base 5.5L. Pricamo da je ravnica od 100km i gas zavrnut na max od prvog do zadnjeg kilometra.Reci mi jel tu stima moja racunica?
bez zajebancije...treba izmjeriti pa biti na cisto,ovako samo nagadjamo! :)
dacerovs:
Uglavnom, limici se nebi proizvodili da nema potrebe, vjerojatno za base kit jos ne trebaju, ali na midrace vjerojatno da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
robyakarider:
--- Citat: dario007 - 31 Srpanj, 2017, 11:05:54 ---Koliko sam vidio ima ta motoforcova sa dva dodatna limića i sa njima bi se dala pojacati.
Vidim i da ima dopplerova verzija dodatnog limica za kupiti.Nisam nasao koliko bi to trebalo jace mjesati ali jace je od serijske vjerovatno.
evo link sto sam nasao...
http://www.maxiscoot.com/cgn489446-3.html
--- Kraj citata ---
sad tek vidim, to od dopplera je samo čep koji ide umjesto pumpe kad je skines
od motoforca ima limice, ali kako u kojoj trgovini, u nekim pise da je ista kao org, to me malo muci, da ne dam pare za istu pumpu
dario007:
Probaj iskopati negdje podatke za tog dopplera,nema potrebe za cijelu pumpu ako ti je ova dobra.Ko sto sam rekao j#bo 12 eura za ovakav setup ;)
ljubo46:
taman koiliko okretaja vise, toliki je i dobar postotak ulja...base nikako ne bi trebao trošiti vise od serijale.. :nono: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju