Pozdrav drugovi,ovako izludio sam više od skutera.Da krenem redom skuter sam odvezao prije par mjeseci na servis kod lika koji radi skutere samo,da mi napravi cok i jos neke sitnice,skuter je ostao par dana kod njega zove on kaze treba promijeniti nekakvo kuciste gdje budu rolice da je puklo i da fale 3 rolice,reko promijeni sve što mislis da treba.Nakon par dana sam preuzeo skuter naplatio je 1500kn mislim.Dok sam stavljao kacigu upalim skuter on radi i ugasi se pitam ga što je ovo trebao bi raditi ako si sve napravio kaze dobro ga isturiraj dok je na nogaru i radi ce,tu sam vec imao veliko razocaranje.Prije 2 dana palim ujutro skuter na kurblu jel je akumulator slab i prvo paljenje nece na el starter,nebi ga bog upalio nece pa nece skinem svijecicu ona masna previse,obrisem ju i u benzin malo vratim nazad upali,ali skuter na pola gasa nikako neide pri punom gasu isto skroz slabo 55kmh navlaci dugo,dok je pod cokom ide pravo fino kasnije nikako.I jos me nervira to što vuce pa prestane, i stalno tako na nekih 30-45 i onda dalje ide normalno.Neznam stvarno šta da radim njemu vise ne vozim motor,ako netko ima okolica broda ili iz bosanskog broda da pogledamo platim mu.
i jos sam zaboravio napisati da mi sve izgleda kao da nista nije promijenio,samo je svijecicu ubacio drugu,nisam dobio nikakve racune od dijelova koje je kupio.