još kad sam prije godinu dana uzeo VXra su mi se zamjerili. Trebao sam čep kartera drugi, dolazim uredno unutra dobar dan dobar dan imate to i to jer sam morao u Zagreb a bilo mi usput.
Veli mi ovaj na blagajni ( dok su bile dvije lokacije servis/ducan) da on nema, da skoknem dolje na križanje on u servisu ima sigurno. Ništa ja teglim polukružno natrag dolje s autom, dolazim
dolje kad ono ovaj meni veli koji k ovaj mene šalje tu da gde bi on to uzel
meni odmah mrak na oci pal i tu je bilo zatisje i par riječi. Obojica su bili vidno zbunjeni samo kad sam
rekel kaj trebam.. Okrenuo sam se van i došao u neki po putu dućan, niti nemam pojma koji je bio. Dobar dan, dobar dan trebam to i to. Evo izvolite. Doviđenja. Kad god sam došao po nešto
dva tri put, nikad nije išlo glatko osim dizne 72 koju je izvadil iz one kutije.
Frend imal nesreću još prošlu godinu u 7 mjesecu i dobio preporuku da vozi u Ami Trade jer su oni kao najbolji za Apriliu i brzo to odrade. (Aprilia Dorsoduro 750)
Pošto ni ja nisam znao ništa više o njima a i bio sam na moru u to vrijeme, ostavili su ga tamo. Lijeva strana ošla kvragu sa kilerom i podosta toga kad je novi bio.
Motor je bio gotov prije 2 mjeseca jer koliko navlaka, zavrzlama, joj nemamo ovo nemam ono, joj čekamo ovo stiže ovo da bi najrađe postavio bombu i roknuo
sve u zrak. Više nikad mu ne pada na pamet koraknuti nutra a bome ni meni. Igrači malo žešči, zato se raspada sve. Devet mjeseci su slagali motor, pa "avion" složiš.
Kaj je još najbolje, zove ga lik kao složen je motor možeš doći po njega konačno, montiramo još lijevu čeljust gore i spreman je.
Ovaj sav sretan, pa nije valjda da se i to dogodilo da bi ga ovaj zval popodne taj isti dan i rekao da su poslali desnu čeljust a ne lijevu.
Amen, ovaj je oboljel na živce i kaj je taj dan izgovoril nije nigde nikad. Zval je direktore, došel do vodstva firme, onaj s dugom kosom u servisu dobil odmah otkaz,
bla bla sud.. svega je tu bilo..
Zaobilazite ih, topla preporuka.