Općenito > Propisi
Poklanjanje skutera
ljubo46:
Kazna bi mu dosla doma a ako nije mislim da nemas problema. Uglavnom ne znam od kuda kolega pise da ti treba 1000km na tehnickom. Kad je tehnicki za skuter 400kn plus tablica i nova prometna oko jos 100kn. Polica osiguranja isto oko stotinjak kuna. Znaci sve ukupno oko 100eura.
Napravite kupoprodajni ugovor i ovjerite kod biljeznika. To je 50-tak kuna. Dalje rijesavas na tehnickom kad dodes sa svim papirima.
martin gpr:
kolega registriral sam proslu sezonu 3 50 tke i citaj kaj sam napisal kolega je mladi vozac i njemu ce polica biti 20% skuplja a tablica je 100 knjizica 50 i biljegi cini mi se 40 ili 60 i sta je bolje doci s 1000 kuna i imati viska 50-100 kuna kako kazem pa da ima za rezervar goriva poslje ili da mu tamo isfali 50-100 kn? ja dok sam si sve izracunal kostalo me 890 kuna
keki22:
--- Citat: ljubo46 - 02 Lipanj, 2016, 02:36:06 ---Kazna bi mu dosla doma a ako nije mislim da nemas problema. Uglavnom ne znam od kuda kolega pise da ti treba 1000km na tehnickom. Kad je tehnicki za skuter 400kn plus tablica i nova prometna oko jos 100kn. Polica osiguranja isto oko stotinjak kuna. Znaci sve ukupno oko 100eura.
Napravite kupoprodajni ugovor i ovjerite kod biljeznika. To je 50-tak kuna. Dalje rijesavas na tehnickom kad dodes sa svim papirima.
--- Kraj citata ---
E ekipo hvala svima na pomoci.
Sad vidim zapravo skuter je regan 2006 kad je i kupljen poslje toga nije ni regan nikad. Vjerojatno je ta kazna za tablice vec i zastarjela.
Znaci prvo dati nekom da mi pregleda skuter pa onda si stavit elektronsku blokadu. Pa rijesavat papire.
Znaci prvo ujna odjavljuje skuter pa sa kupoprdajnim ugovorom kod biljeznika pa na poreznu upravu i onda dalje da tehnicki pa na benzinsku i to je to
ljubo46:
--- Citat: martin gpr - 02 Lipanj, 2016, 05:27:01 ---kolega registriral sam proslu sezonu 3 50 tke i citaj kaj sam napisal kolega je mladi vozac i njemu ce polica biti 20% skuplja a tablica je 100 knjizica 50 i biljegi cini mi se 40 ili 60 i sta je bolje doci s 1000 kuna i imati viska 50-100 kuna kako kazem pa da ima za rezervar goriva poslje ili da mu tamo isfali 50-100 kn? ja dok sam si sve izracunal kostalo me 890 kuna
--- Kraj citata ---
kakva knjizica pa toga nema godinama, a sto se police tice ovisi od osiguranja od osiguranja. izmedu ostalog vidjet ce sam.
ljubo46:
--- Citat: keki22 - 02 Lipanj, 2016, 12:17:57 ---
--- Citat: ljubo46 - 02 Lipanj, 2016, 02:36:06 ---Kazna bi mu dosla doma a ako nije mislim da nemas problema. Uglavnom ne znam od kuda kolega pise da ti treba 1000km na tehnickom. Kad je tehnicki za skuter 400kn plus tablica i nova prometna oko jos 100kn. Polica osiguranja isto oko stotinjak kuna. Znaci sve ukupno oko 100eura.
--- Kraj citata ---
E ekipo hvala svima na pomoci.
Sad vidim zapravo skuter je regan 2006 kad je i kupljen poslje toga nije ni regan nikad. Vjerojatno je ta kazna za tablice vec i zastarjela.
Znaci prvo dati nekom da mi pregleda skuter pa onda si stavit elektronsku blokadu. Pa rijesavat papire.
Znaci prvo ujna odjavljuje skuter pa sa kupoprdajnim ugovorom kod biljeznika pa na poreznu upravu i onda dalje da tehnicki pa na benzinsku i to je to
--- Kraj citata ---
A zasto da ga odjavljuje? jedino ako trebas tablice druge ako ste druga zupanija,a ako ste ista nek ti ih ostavi, u poreznu nema sta ici kad nema poreza na 50ccm :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju