Općenito > Propisi

Poklanjanje skutera

<< < (3/6) > >>

keki22:

--- Citat: ljubo46 - 02 Lipanj, 2016, 13:20:07 ---
--- Citat: keki22 - 02 Lipanj, 2016, 12:17:57 ---
--- Citat: ljubo46 - 02 Lipanj, 2016, 02:36:06 ---Kazna bi mu dosla doma a ako nije mislim da nemas problema. Uglavnom ne znam od kuda kolega pise da ti treba 1000km na tehnickom. Kad je tehnicki za skuter 400kn plus tablica i nova prometna oko jos 100kn. Polica osiguranja isto oko stotinjak kuna. Znaci sve ukupno oko 100eura.
Napravite kupoprodajni ugovor i ovjerite kod biljeznika. To je 50-tak kuna. Dalje rijesavas na tehnickom kad dodes sa svim papirima.

--- Kraj citata ---

E ekipo hvala svima na pomoci.
Sad vidim zapravo skuter je regan 2006 kad je i kupljen poslje toga nije ni regan nikad. Vjerojatno je ta kazna za tablice vec i zastarjela.
Znaci prvo dati nekom da mi pregleda skuter pa onda si stavit elektronsku blokadu. Pa rijesavat papire.
Znaci prvo ujna odjavljuje skuter pa sa kupoprdajnim ugovorom kod biljeznika pa na poreznu upravu i onda dalje da tehnicki pa na benzinsku i to je to

--- Kraj citata ---
A zasto da ga odjavljuje? jedino ako trebas tablice druge ako ste druga zupanija,a ako ste ista nek ti ih ostavi, u poreznu nema sta ici kad nema poreza na 50ccm  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Ma ne da smo ista zupanija nego smo i ista adresa. Znaci napravim kupoprodajni ugovor i to potvrdim kod biljeznika.

steeef:
ako skuter prebacuje na sebe onda ga ujna treba odjavit.
tablica je oko 60kn,prometna isto oko 60kn,ispunjavanje prometne oko 50 plus osiguranje i tehnički.

ljubo46:
mislim da ne treba odjavljivat ali dobro kako vi kazete :dontknow:

Tomi_ZG:
Treba napravit odjavu pri prodaji

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Lipanj, 2016, 14:26:45 ---Treba napravit odjavu pri prodaji

--- Kraj citata ---
ja to nikad radio nisam..i nexa sam tak prodao, a kamol na poznato kad prodajes, radis mu samo dodatni trosak jer mora kupit novu tablicu onda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju