Cijenjeni forumasi aj pomozite malo molin vas
Scooter - gilera runner SP 50 2008 godina presla 9 800 km na njoj dizna 64, skinute blokade (bar mislim jer ih nisan ja skida)
auspuh yasuni r variomat i rolice neman pojma nemogu odvrnit vijak pa nemogu vidit.
Scooter san kupio prije 1500 km bio je cista serijala tako da mislim da je sve serijski na njemu je bio limic i dizna 53 rastiman do bola.
e sada ja san kupio diznu 64 stavio diznu skinio limic a serijskim auspuhom scoot je isa cc 70 max na 7K okretaja sto mu je ujedno i max jedino na startu zavrti do 8K.
kako mu svakako moran napravit servis kupio san polini HI speed kit sa rolicama 5.0 i 6.3 g i dvi opruge 20 i 23 kg plave i remen je unutra, te yasuni r auspuh.
POLINI KIT jos nije stavljen - neman alata a nemogu odvrnit saraf
Stavio san Yasuni r i skinio mu one dvi blokade na ulazu i u topu
PROBLEEEEM
kad je scooter hladan zavrti i pocupa ludacki do 9400 okretaja i onda kao presalta u drugu brzinu i okretaji padnu na 7 k i tako stoje i ti se vozis 50 km h malo vise malo manje
kad usporis na 20 kmh i opet das gas opet pocupa do 9400 i kao da se ugusi ili neznam ni ja samo padnu na 7
kad se malo ugrije dvi crte situacija se mjenja kad se zaustavis i krenes on pocupa do 9400 presalta drugu pada na 7 i to je to ti usporis na 15-20km h das gas on polako ubrzava do 7k i to je to.
znaci samo kad stanes iz ler gasa pucupa do 9400 tako jako iman osjecaj da oce da me izvrne na zadnji.
na nogarama vrti do 9400 bez problema, i sta san jos primjetio kad mu pustis gas i sada okretaj padaju i ima zvuk muuuuu kao da ce se ugasit i onda prebaci u ler i radi ok. Nema razvrtavanja samo sa starta ga razvrti i kad uvati 9400 tocno ga ugusi i onda radi na 7 i zvuk mu je muuuumuuu
sta da napravin do cega je to koji mu je vrag