Rox ak je vjerovat easypartsu u kur*u si,idu četiri pikse al dvije su različite i nema ih,ove dvije koje ima dođu 46 eura + 32 eura semerinzi,al džabe ti kad su ostale dvije nedostupne
http://www.easyparts.nl/showdrawing/97/2597/-/0-4019-1-m420-m94-m6282-s97-d2597/Voorvork.htmlSamo ne kužim kakve su ovo umobolne cijene,ja sam za runnera s easypartsa naručio pikse i komad je 2 eura,semering je 3 i pol eura komad,vj. ću naručit još amortizer,on je 13 eura i set federa za 12 eura i za za 250kn imam mehanički novu vilicu,a nova iz dućanu košta 2000kn,a ti vidi jel ti možda paše s runnera pa kupiš isto za siću dijelove
Na mojima je najveći problem kaj štap kod strane kliješta ima toliki luft da dolje na čizmi na kočenju se pomakne cca 1cm i uvija mi se kotač i skuter sam skreće,hoće se otet moram mu radit kontru s volanom
Samo te vilice je pi*darija rastavit,dosta kompliciranije i teže nego uljne vxr vile,od roxa i sl.,uz to ih moraš skidat jer su štapovi zavareni na trokut,ja sad gledam da bi nekak skuter pod 90 zakucao uz zid i tak probao složit,samo nemam baš živaca vj. ću ih skinut i dat nekome da ih složi