Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (17/28) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 00:34:48 ---
--- Citat: andy - 07 Listopad, 2008, 22:05:30 ---e i ja sam ga moro.... nego pušta mi na topu kop ispuha tamo i na početku topa okolo curit zna ulje i masnoća... i mislim si da bi trebo uzet drugi top :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pa brijem da ti ne valja smjesa onda ak slini. Ili ulje nije dobro izgorilo pa ga baca na auspuh van. Meni su i tvornički spuh i ZX suhi na izlazu i na spoju grane i topa. Kad maknem dihtung sa topa onda izlazi dim van sa strane i suh je...

Znači Yasuni je sve 5... A ima on koji nedostatak naspram ZX-u? ZX je zahrđavil već 3 puta pa ga moram prelakirat stalno, vuna je zgorela pa je dosta bučan... Kaj Yasuni "veli"?

--- Kraj citata ---

yasuni "veli" da si das mira i ostavis zx-a jer je dobar i sluzi svrsi.

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:16:11 ---yasuni "veli" da si das mira i ostavis zx-a jer je dobar i sluzi svrsi.

--- Kraj citata ---

onda mi nabavi kamene vune prije nego kaj kupim yasunija koji bi mogo doć u drugom mjesecu već  :icon_tongue:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:19:23 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:16:11 ---yasuni "veli" da si das mira i ostavis zx-a jer je dobar i sluzi svrsi.

--- Kraj citata ---

onda mi nabavi kamene vune prije nego kaj kupim yasunija koji bi mogo doć u drugom mjesecu već  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

dogovorit cemo se.mozda dobijes ak cu bit dobre volje akrapovicevu vunu.

3alfa3:
Vuna u yasuniu je vjecna. Preciznije, u 10.000km koliko ga imam je ima kao i prvog dana.

pitaNS:
pa ja ne znam ni kako vuna izgori u ZX-u...jer sam ja otvarao moj i vuna je kao nova (na jednom mestu crna ali nigde izgorena)....
prešao sam 6.000 sa zx-om...

vama kojima izgori mora biti da imate grč u zglobu desne ruke pa se stalno vozite pun gas....  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju