Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (16/28) > >>

dhorvat:
Slow!

Jedno pitanje. Kad smo bili na Zagorje touru zaljubil sam se u Yasuni R-a od robyja!  :'( Spuh predobro izgleda i predobro se čuje! I nije glasan.

Daj mi reci kak bi se taj Yasuni ponašal na mom setupu? (Malossi radilica, trophy, phbn 17,5 LS, top vario)

Koji obrtaji su njemu potrebni da bi radil normalno? ZX radi čak i na minimalnih 7500, al na 8200 mu je ideala! Aj da te čujem majstore  :zivili:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:06:03 ---Slow!

Jedno pitanje. Kad smo bili na Zagorje touru zaljubil sam se u Yasuni R-a od robyja!  :'( Spuh predobro izgleda i predobro se čuje! I nije glasan.

Daj mi reci kak bi se taj Yasuni ponašal na mom setupu? (Malossi radilica, trophy, phbn 17,5 LS, top vario)

Koji obrtaji su njemu potrebni da bi radil normalno? ZX radi čak i na minimalnih 7500, al na 8200 mu je ideala! Aj da te čujem majstore  :zivili:

--- Kraj citata ---

Ako je Yasuni Z u rangu RR-a, znaci da mu je powerband visi za nekih 1000rpm od ZX-a onda bi bio jako zadovoljan i sa tim spuhom. On je cijenom vrlo blizu ZX-u.
Imao sam leo vince auspuhe i ne smatram ih smecem, jedino su malo bucniji, al ja nisam imao neke primjedbe na to jer sam dobro zabrtvio top...

andy:

--- Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 21:19:41 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:06:03 ---Slow!

--- Kraj citata ---

Ako je Yasuni Z u rangu RR-a, znaci da mu je powerband visi za nekih 1000rpm od ZX-a onda bi bio jako zadovoljan i sa tim spuhom. On je cijenom vrlo blizu ZX-u.
Imao sam leo vince auspuhe i ne smatram ih smecem, jedino su malo bucniji, al ja nisam imao neke primjedbe na to jer sam dobro zabrtvio top...

--- Kraj citata ---

e i ja sam ga moro.... nego pušta mi na topu kop ispuha tamo i na početku topa okolo curit zna ulje i masnoća... i mislim si da bi trebo uzet drugi top :dontknow:

SlowRider:
Nikad nisam imao problema sa masnim spuhom. Inace to ne trpim... jedino sam imao problem kada nisam mogao nabaviti novu brtvu izmedju cilindra i grane, pa je malo slinilo, ali nije kapalo na pod.

dhorvat:

--- Citat: andy - 07 Listopad, 2008, 22:05:30 ---e i ja sam ga moro.... nego pušta mi na topu kop ispuha tamo i na početku topa okolo curit zna ulje i masnoća... i mislim si da bi trebo uzet drugi top :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pa brijem da ti ne valja smjesa onda ak slini. Ili ulje nije dobro izgorilo pa ga baca na auspuh van. Meni su i tvornički spuh i ZX suhi na izlazu i na spoju grane i topa. Kad maknem dihtung sa topa onda izlazi dim van sa strane i suh je...

Znači Yasuni je sve 5... A ima on koji nedostatak naspram ZX-u? ZX je zahrđavil već 3 puta pa ga moram prelakirat stalno, vuna je zgorela pa je dosta bučan... Kaj Yasuni "veli"?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju