Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (14/28) > >>

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:26:33 ---Svaka čast alfi... 23 hiljade sa aluminijom

--- Kraj citata ---

...i nema pada performansi, a kamoli drugih neugodnosti. Ne nazire mu se kraja...  ;D

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2008, 20:29:34 ---
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:26:33 ---Svaka čast alfi... 23 hiljade sa aluminijom

--- Kraj citata ---

...i nema pada performansi, a kamoli drugih neugodnosti. Ne nazire mu se kraja...  ;D

--- Kraj citata ---

vise bih volio da se nazire pad performansi nego samo odjednom....cvik...

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2008, 20:29:34 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ma replica je zakon. Ja u principu ne tražim brutalu od kita sa velikom potrošnjom pa se ne upuštam u sport kao ti, dottore i ekipa... Ali definitivno nema boljeg gusa po omjeru uloženog dobivenog od Trophyja isto ko ni kvalitentnijeg aluminijskog midrace kita kao replica... to su po meni 2 najbolja kita!

Race klasu neću ni spominjat... to mi je nepoznanica i uvijek bude isto ko npr. brzina svjetlosti u fizici...   :glasses2:

3alfa3:
Ja na repliku gledam kao na (jaci) base kit pa ga tako i stelam. Ne znam zasto bi takav trajao krace od gusa, ali vidim zasto bi trajao dulje.
Naravno, gus se moze brusiti na specijale, ali tu njegova prednost prestaje pred alu kitem.
Taj cilindar s druge strane ima puno potencijala za tuning kao sto se vidi iz Hacovog primjera gdje on izvlaci puno vise snage i na 13000+ okr

2TDottore:
kad gledam kako pisete o replici najrađe mi dođe da ju ponovo vratim na skutera.imam sve djelove za savrsen setup osim klipa sto nije veliki trosak.Nemojte ju vise hvaliti jer me palite na guranje i na kraju ce u proljece opet replica bit na motoru. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju