Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Listopad, 2008, 22:54:57 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 22:48:42 ---Daj mi reci tocnu oznaku tog frgica kojeg imas, PHVA ED?
Da li su vijci za stelanje na desnoj strani, odnosno prema auspuhu kada je namontiran na skut? Cok je el. ili manualni sa 2 vijka, vijak za stelanje lera se moze okretati prstima? I nema podrsku za grijanje karba.
--- Kraj citata ---
Sve krivo :icon_tongue:
Brijem da je PHBN 17,5
Ali evo detalja: isti je ko moja bivša dvanajstica samo veći; Vijci jesu sa strane spuha, ručni čok (j*** električni :jerk:), niš se neda okretat s prstima osim sajle na ulazu u frg i ima podršku za grijanje al kit nema pa sam ju začepil.
--- Kraj citata ---
E onda je to ovaj:
http://www.wms-online.de/product_info.php/products_id/149
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2008, 22:50:23 ---
--- Citat: dhorvat2 - 02 Listopad, 2008, 22:45:40 ---kaj je to honanje
--- Kraj citata ---
To bi bilo ovo na slici, a sluzi kako bi se karike sto prije prilagodile cilindru (to ih brusi), a i u tim utorima se zadrzava mala kolicina ulja pa cuva cilindar iako je glavna namjena kvalitetna razrada karika
--- Kraj citata ---
TNX! To sam napisal kad sam mislil "...još se vide risevi bušenja cilindra...". Znači još se to honanje nije potrošilo do kraja. Sad mi je malo manja kompresija motora, sumnjam na čiščenje glave i klipa od gareži... sve skupa oko milimetra debljine. Sad je veći kompresioni prostor i valjda je zato manja kompresija.
SlowRider:
Kod mene je bilo oko 10200km i tragovi honanja su kao od prvog dana, uglavnom jako su vidljivi.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 22:58:03 ---E onda je to ovaj:
--- Kraj citata ---
Brijem da je!
Jesu na ovom položene cjevčice vodoravno, ove za grijanje smjese? Ak jesu. To je to. Znaš onda koja je serijska dizna? Nemoj samo reć da je 90 :icon_tongue:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Listopad, 2008, 23:02:37 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 22:58:03 ---E onda je to ovaj:
--- Kraj citata ---
Brijem da je!
Jesu na ovom položene cjevčice vodoravno, ove za grijanje smjese? Ak jesu. To je to. Znaš onda koja je serijska dizna? Nemoj samo reć da je 90 :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Jesu. Procitaj mi tocnu oznaku sa frgica kojeg imas. Reci cu ti koja je dizna unutra....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju