Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
2TDottore:
bila mu je i vise nego pouzdana.nadamo se da ce sad bar preci 500km prije nove polugeneralke. :winking: :umroodsmijeha:
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2008, 21:10:32 ---Smjesa ti je puno prebogata. Koji karb, kako postelan, koji filter zraka, kolika rupa na ulazu u filter zraka? Koje ulje koristis?
Kad ces mijenjati karike, obavezno odnesi cilindar na honanje jer se bez toga na gusu karike ne mogu kvalitetno razraditi
--- Kraj citata ---
Mislil sam si da je prebogata, a koje su posljedice toga? I kaj je to honanje? Neš tipa poliranje?
17,5 del'lorto iz malossi pakovanja za minarelli i njegova serijska dizna (nevjerojatno, al opet smo zaboravili pogledat koja je točno, piše u katalogu 78 al nisam videl to kod sebe tak da nije sigurno :icon_scratch:), na filteru zraka je ona lulica al sam ju odrezal i gore i dole i pored nje sam zbušil rupu 18, bila je 16, i ulje koristim od prvog dana mojeg skutera Fuchs Silkolene Scoot Sport 2
--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 22:14:00 ---Svaka cast za predjene km, vjerujem da je kroz taj period masina bila jako pouzdana.
--- Kraj citata ---
Da pouzdana... pitaj "Malagutija F12" kolko se sa Duje Plusom namučil i nikak da bolje od mojeg ide kad bubnem ZX-a gore. Na ubrzanju je u najboljem slučaju uspel da budemo isti, a na krajnjoj me nema nikak. Sad je serijski spuh gore i vjerojatno tak idem u zagorje u nedelju ak nebu kiša. Ali prvo razrada oko 150-200km...
SlowRider:
Daj mi reci tocnu oznaku tog frgica kojeg imas, PHVA ED?
Da li su vijci za stelanje na desnoj strani, odnosno prema auspuhu kada je namontiran na skut? Cok je el. ili manualni sa 2 vijka, vijak za stelanje lera se moze okretati prstima? I nema podrsku za grijanje karba.
3alfa3:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Listopad, 2008, 22:45:40 ---kaj je to honanje
--- Kraj citata ---
To bi bilo ovo na slici, a sluzi kako bi se karike sto prije prilagodile cilindru (to ih brusi), a i u tim utorima se zadrzava mala kolicina ulja pa cuva cilindar iako je glavna namjena kvalitetna razrada karika
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 22:48:42 ---Daj mi reci tocnu oznaku tog frgica kojeg imas, PHVA ED?
Da li su vijci za stelanje na desnoj strani, odnosno prema auspuhu kada je namontiran na skut? Cok je el. ili manualni sa 2 vijka, vijak za stelanje lera se moze okretati prstima? I nema podrsku za grijanje karba.
--- Kraj citata ---
Sve krivo :icon_tongue:
Brijem da je PHBN 17,5
Ali evo detalja: isti je ko moja bivša dvanajstica samo veći; Vijci jesu sa strane spuha, ručni čok (j*** električni :jerk:), niš se neda okretat s prstima osim sajle na ulazu u frg i ima podršku za grijanje al kit nema pa sam ju začepil.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju