Ostalo > Svijet računala i mobitela

Glupi kompjuter moram 2x kurblat da upali

<< < (7/9) > >>

zvonkec92:
a viš meni sedmica poždere sve 3 gige rama i ostane free samo 500mb dok je sa 8-com druga priča i puno je brži komp.. fakat retardirano se ponaša, na drugom kompu mi je pak obrnuta situacija, nezz koja je matična ugl AMD je i 4gb rama i sa 7-com je letio, stavio 8.1 ubilo ga je do kraja i sad ti znaj kaj je njima u glavi. Al aj ostavio sam tu 8cu jer kad se malo zagrije kao da dođe k sebi... neznam jbt svaki komp se drugačije ponaša a stalno koristim iste windowse

Johnny iber:
Ma negdje te nesto opako zajebava da sedmica poždere toliko rama u idle-u nema sanse, fotka kao dokaz  :drunken_smilie:

jerrycro:
jel se turpija u car mechanicu ?  ;D tako je nešto te opako zajebava evo sad gledam moji winsi u sa 3 taba otvorena gutaju 950 mb rama, znači bez firefoxa isto cca 750-800 rama

skoda90:
Da pa to je normalno,a i ko zna kakav si skinio zvonkec win7.Nadji na torrentu sa najnovijim zakrpama cleaniso i rokni ako ti je do win7.

Evo kako kod mene izgleda boot na ssd-u (sata2)

Win8.1 snimljeno prosle godine dok sam ga jos koristio.

Win10 snimljeno danas

zvonkec92:
neznam stvarno do čega je. taj isti win 7 mi je radio do nedavno na starom laptopu ( koji sam uvaljo ženi, ja imam novi ) 4 godine, onda sam joj stavio 8.1 i evo dan danas taj laptop radi duplo bolje od mog koji je duplo jači po svim speckama i od bilo kojeg kompa koji imam doma :(   znaći isti taj win koji je tamo radio besprijekorno, na onom drugom kompu također godinama, samo na ovom prvom u prvoj sobi ne radi nikako :( 

daj baci neki link ako imaš provjereni od čistog win7 da ga probam jedan dan..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju