Ostalo > Svijet računala i mobitela
Glupi kompjuter moram 2x kurblat da upali
zvonkec92:
znači ide mi na jetra već, win 8.1 je gore, upalim ga sve super slika se pojavi bla bla, dođe do onog djela di se treba pokazat one ikone tj start meni e tu mi bude samo crni ekran i samo se vidi strelica od miša ništa drugo. tak može stajat 5 dana neće se popravit, nego ga moram restartat i onda se upali normalno. Tak je svaki jebeni put, i da ga nakon par sati rada ugasim nebu se đubre s prve upalilo nego ga treba restartat na onu tipku i iz druge se upali uvjek.. do čega je to?
onil94:
Moze bit da ti je graficka na izdisaju. Ako ti se da probaj ponovo instalirati win i ako nakon toga opet isto onda ti je hardver 100%
Johnny iber:
Sto posto sam siguran da je problem u windowsima, probaj neki win recovery mode il startup repair
zvonkec92:
ma to je već 18-ti put da sam instaliro i uvjek isto. probo sam i win 7 sa njim poludi komp skroz je neupotrebljiv a isti taj win 7 na ostalih 5 kompova radi savršeno. grafička je radila najnormalnije u bivšoj matičnoj, tj komp se uvjek palio.. meni se sve čini da to ima veze sa matičnom a ne grafičkom, jer prije start menija slike ima a i da je grafićka nebi opče slike bilo nit ove glupe strelice od miša, nema logike da se strelica vidi a ostatak ne. neznam zapalio bi ga najrađe..
luka.raspolic:
O kakvoj konfiguraciji se radi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju