Ostalo > Svijet računala i mobitela

Glupi kompjuter moram 2x kurblat da upali

<< < (6/9) > >>

jerrycro:
teško je te stare rage dotjerat da rade pristojno na novijim windowsima iako nije to ništa loše za office rad. imam laptop u njemu intelov dual core, 4 gb rama i 7600go na sedmici ili bilo kojem novijem windowsu koji god dignem driver baca bsod, vratim XP radi sasvim uredu . ovo zvonkec što imaš stvarno je dosta staro da vrti fluidno sedmicu iako imaš sasvim korektno ram memorije i dual core. što se tiče ovog pečenja grafičkih to može upalit , a ne mora upalit. ja sam par pecnio pa su radile par god, ali ne smije biti nikakvih opterećenja ludih jer ponovno baci riku  ;D

luka.raspolic:
Mislim da za takvu zastarjelu konfiguraciju mozrs vrtit samo XP.A mozda ti je problem u maticnoj,Asrock ima puno bagova pogotovo ove stare.

dinko1981:
Meni je pentium 4 sa 3gige rama vrtio 7-icu bez greške, a sada core2 duo sa 4gige vrti 10-ku i diže sistem za 25 sekundi (ssd), za internet bolje mi neće trebat tako skoro

zvonkec92:
Matična je ova : ConRoeXFire-eSATA2
Procesor : Pentium D 3.4ghz 4MB cache
RAM : 4GB DDR2 ( al glupa matična čita samo 3.5 )
Grafička : zaboravio sam koja je

Baš me zanima jel će se s prve upalit sutra kad se vratim doma, i nije mi jasno zašto sa win 7 ne radi nikako, apdejtove nađe al ih opče neće instalirat stalno neke erore izbacuje a i sporiji je dosta od 8-ce

jerrycro:

--- Citat: dinko1981 - 09 Travanj, 2016, 09:50:04 ---Meni je pentium 4 sa 3gige rama vrtio 7-icu bez greške, a sada core2 duo sa 4gige vrti 10-ku i diže sistem za 25 sekundi (ssd), za internet bolje mi neće trebat tako skoro

--- Kraj citata ---
pa tu ti više realno igra SSD...

@zvonkec

imam takvu matičnu u jednom kompu u kući i vrti sedmicu bez greške sa 2 gb rama i athlon x2 5000+, i hd 4350 . bez igrica čisti multimedia - office komp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju