Pozdrav,što se tiče originalne Yuase,svaka made in Japan,je pakirana u bijelu kutiju,i košta duplo više nego je u Unibatu,Autokreši i ostalim trgovinama u kojima se Yuasa prodaje spakovana u ambalažu koju si nam upravo ti priložio na slici,znači to nikako nije originalna Yuasa,ali ok,najbitnije je to što i sam navodiš a zove se formiranje akumulatora,a slijedi otprilike ovako:Nakon što pustiš kiselinu da istekne u akumulator,ostavis da se cijede 30 minuta,povadiš prazne patrone iz kojih je istekla kiselina i pametnim punjačem Ctek,Ultimate Speed....ili bilo kojim koji ima regulaciju napona ostaviš desetak sati na punjaču otvorenih čepova,nakon što prođe punjenje akumulator ima 12.9-13 volti napona 100% je ispravno formiran i to je sve što krajnji kupac može učiniti za svoj akumulator,sve ostale bapske priče ne drže vodu i neznam koja marka akua da je u pitanju on neče dugo izdržati jer je formiran na 70-80% kapaciteta i svakim danom je sve bliži sulfatizaciji i samouništenju,zato motoakumulatori imaju kratku garanciju zbog nepravilnog formiranja i večinom nekvalitetnog održavanja tijekom explatacije,a i sam sastav motoakua je mizeran,ploče su tanke i netreba mu puno da ode u prošlost nakon dva tri šoka,eto toliko znam... lp.