Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Ajde decki da cujem kako zbrinjavate staro ulje iz auta
http://www.val-int.hr/zovi njih ako imas vece kolicine, ako imas malo ponesi lokalnom automehanicaru i pusti mu za pivo
ne znam ko normalan bi platio zgoreno ulje, toga je na bacanje, nades ga di ces za nis
Citat: robyakarider - 28 Ožujak, 2016, 15:21:49ne znam ko normalan bi platio zgoreno ulje, toga je na bacanje, nades ga di ces za nis Pa izračunaj si dal mu se isplati dat kunu po litri, iako ga rijetko i kupuju kad njim ostaje od zamjena, a grije se na to ulje. Ne znam kolko troši ta peć, al taman da i 10 l na dan (a ne vjerujem da troši tolko), možda dok su jake zime nema dovoljnan protok zamjena ulja da bi imal za ložit, pa mora kupit par litara nebude propal.
Ne znam dal je legalno il nije, ali puno servisa ima tak, ne znam.Neki mehaničari nemaju dovoljan protok zamjene ulja pa onda kupuju, al sad da ti neko dođe i veli prodaj mi te 4 litre ulja kaj si istočil iz auta, ne znam baš da bi mu i naplatil.
Reciklazno dvoristeSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sirova drva polijem s rabljenim uljem i gore kao luda,t.j. gori ulje na njima a onda i njih zagrije i istjera vlagu i sve 5