Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
A sto sam ja rekao da je moguci uzrok? Ipak je pukla brtva iako sam u pocetku nagadjao jos neke stvari Jel mozda ova glava ima oznaku na sebi LP ?Ako ima, onda se nemojte cuditi jer vam to znaci da Lako Puca
Citat: SlowRider - 01 Listopad, 2008, 23:44:01A sto sam ja rekao da je moguci uzrok? Ipak je pukla brtva iako sam u pocetku nagadjao jos neke stvari Jel mozda ova glava ima oznaku na sebi LP ?Ako ima, onda se nemojte cuditi jer vam to znaci da Lako Puca slow jel to ovaj s kojim si razgovarao kad smo bili kod tebe danas.ovo je katastrofa i cudo cudo neviđeno.to treba slikat i poslat u tvornicu.mozda dobije novu lunu.
Citat: robert - 01 Listopad, 2008, 20:01:12e za vas dvojicu nema pive!@rakija (sorry rakitje00): šta nisi našao još veću sliku za u potpis staviti? bezvezema bila vec jedna od densa prevelika pa sam ovu malu stavio... KO STO RECEM VEC PO DRUGI PUTA ODSARAFILA SE RADILICA(JEL TAK BRUNO1990)...
e za vas dvojicu nema pive!@rakija (sorry rakitje00): šta nisi našao još veću sliku za u potpis staviti? bezveze
Citat: rakitje00 - 01 Listopad, 2008, 20:22:33Citat: robert - 01 Listopad, 2008, 20:01:12e za vas dvojicu nema pive!@rakija (sorry rakitje00): šta nisi našao još veću sliku za u potpis staviti? bezvezema bila vec jedna od densa prevelika pa sam ovu malu stavio... KO STO RECEM VEC PO DRUGI PUTA ODSARAFILA SE RADILICA(JEL TAK BRUNO1990)... ..da tocno to samo neznam o cem pricas..i od kud ti to...