Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma gedoru 10,trebas spicasta klijesta za osigurace skinuti,kljuc za svijecicu i malo volje i muda da se nasrne na masinu
Inače zvao sam sad piaggio u vukovarskoj i neznam što je lik zabrio, al kaže cijena 1700kn... možda je zamjenio sport sa MHR replikom...
Citat: Antares - 01 Listopad, 2008, 17:57:24Inače zvao sam sad piaggio u vukovarskoj i neznam što je lik zabrio, al kaže cijena 1700kn... možda je zamjenio sport sa MHR replikom...Ne bi se cudio da ti daju Malossi sport po cijeni MHR Replice jer sam se u to jednom uvjerio. Suprotno je nemoguce.
Zvao sam maloprije u piaggio i ovaj put se javio lik koji malo bolje kuži jer me odma pitao dal je gus ili aluminij i cijena je 1300kn koliko sam i mislio... malo mi je nabijena ta cijena...
Ami trade karlovacpolini kit gus 1490,00knpolini kit gus racing 2100,00knpolini kit aluminij 1890,00kn
može bit da jesmo, al mislim da je taj motor slagan jako na brzinu
oko 1200kn bi me koštalo izvana... no kako god još nisam ništa odlučio dal ću se opće upuštat u to...
ma ne muči me opće di ću kupit već dal da opce kupim...Em nemam iskustva u stavljanju toga, emp mi je potrosnja dosta velika (4.8l), a bojim se kolka ce bit s 70ccm... Mozda nece bit puno veca posto ce okretaji bit slicni jer su vec sad visoki?
ako se sve dobro poštela uz karb 17.5 nebi smio trošit više od 6l!
Ne ide 17.5 na taj kit