Nisam bio u doticaju s hidrolom pa ne znam kakav je to viskozitet. Bitno je napomenuti kako je svaka vilica drugacija (drukciji su promjeri rupica kroz koje se protjeruje ulje, tvrdoca opruga koje imaju funkciju povrata), u to smo se uvjerili kada smo trpali hipenol u vxr (stari) i zip vilice. Na vxru je odlicno, dok je na zipu nemoguce sabiti vilicu.
Bio sam prisiljen da eksperimentiram i da se edukujem jer su me serijske postavke izbacivale s ceste. Na kraju se ispostavilo da su vec neki probali tu kombinaciju, ali drago mi je sto sam dosao iz nule do tog zakljucka za razliku od googlea copy paste-ra.
Drz se ti originala, odnosno ako volis malo sporiju i tvrdju vilicu onda stavi sljedece gusce ulje. Kod nas najcesce imas od motula, silkolene, motorexa fork oil.
PS sad vidim da si stavio razne kombinacije, ja bih isao na 15W ovako kad bi nekom ubacivao, 10W je premekano osim ako preferias sporu voznju inace bi mogao malo plivati po ljeti. A nije iskljuceno niti 20W za dinamicniju voznju sto cesto prolazi kod talijana, jer talijan je poluproizvod, kupis ga novog iz ducana, a on zahtjeva dosta sitnih upgrade-ova da bi bio upotrebljiv van stare Rimske jezgre.