Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity 200
aprilija.sportci:
--- Citat: njezni - 06 Travanj, 2016, 16:20:28 ---Ja sam prosle godine stavio Dunlop-ice na Sportcity i odlicne su gume. Vracao se iz Zagreba u Zaprešić po najjačem pljusku i guma je držala odlicno, a auti na cesti su mi bili spori.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Jeli iko vozija sportcity sa novim pilotkama,to mene zanima?
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
stipe:
Kad sam minjao gume, skuzio sam da mi suska lezaj na tom deklu ili kako li se vec zove, pokraj auspuha
steta sto ga tad nisam imao da ga odmah zamjenim, ali eto, danas je rijesen...
lezaj je 40 kuna - FAG6303 C3
A za skoro nikakve novce sam nabavio xenon set pa sam i to montirao :toothy9:
super mi je sto je 4300K tako da je prilicno bijelo svijetlo.
sinoc po mraku sam slikao obicnu zarulju usmjerenu prema zidu, a veceras cu i xenon, pa cemo usporediti...
sljedece u planu je rastavljanje fara i bojanje sjenila (izgorilo je na jednom mjestu pa da se sredi) i poliranje fara jer ima crtica po sebi, bit ce lipse za viditi...
i trazit cu zarulju xenon H7R 4300K, on ima onu zastitu pa nece bljestiti okolo...
i cak razmisljam o ovom...
njezni:
Kak si uspio montirati xenon zarulju kad nema klasičan dosjed kao normalna h7?
stipe:
Izbrusio zam onaj zadnji dio, onu plastiku, napravio rupu kroz koju su prosli kabeli i fiksirao zarulju kao sto se fiksira i obicna zarulja..
I stavio sam nove stopice tako da ako crkne xenon, mogu jednostavno vratiti obicnu zarulju...
sasha2511:
--- Citat: stipe - 25 Ožujak, 2016, 08:50:08 ---da, to je to...
problem je sto sportcity nema onu maticu unutar volana, na koju to zavidas (samo je rupa) pa sam morao improvizirati
u zeljezariji sam uzeo ovo, samo sa m6 navojem
nista se ne vidi, odlicno drzi, a volan mi se skoro pa nista ne trese, prije ga nisam smio pustiti iz ruku
--- Kraj citata ---
ne vidim sliku a jako me zanima jer se meni na 250 dosta trese volan, imam neke utege gore ali nije to to.. inace ih nije imao tvornicki jer su to prve serije od 2007.
--- Citat: aprilija.sportci - 06 Travanj, 2016, 20:48:24 ---
--- Citat: njezni - 06 Travanj, 2016, 16:20:28 ---Ja sam prosle godine stavio Dunlop-ice na Sportcity i odlicne su gume. Vracao se iz Zagreba u Zaprešić po najjačem pljusku i guma je držala odlicno, a auti na cesti su mi bili spori.
--- Kraj citata ---
Jeli iko vozija sportcity sa novim pilotkama,to mene zanima?
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
--- Kraj citata ---
vozim se ja vec jedno 3,4 godine. puno bolje od Maxisa sta su bile original.. ma da sam se na Maxisu puno vise naginjao u zavojima, a i ne cugam pivo ko nekad. :D
btw steta da ljudi zapuste ovako lijepi skuter i drago mi je vidjet da ga netko zeli sredit.. moj je 2007, 250tka i kao nov je.. plastike su u odlicnom stanju, hrde nigdje.. zimi je u garazi, sad u ovo vrijeme krece tek na cestu.. budem ga poslikao malo pa stavim..
from my x5oo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju