Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity 200
aprilija.sportci:
Što jest,jest,povikaše oni,ja sa Dunlopicama baš i ne osječam neku ushičenost,sigurnost,volju za manitanjem,Pilotke su približno isto ili mrvu gore odrađivale zadaču,saaaddd....dali je to zbog tek 50 km odvoženih,kvalitete Michelinki iz 2010. ili je to moj subjektivan osječaj,neznam,pokazat če vrijeme....
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
avr freak:
--- Citat: aprilija.sportci - 04 Travanj, 2016, 21:47:27 ---Što jest,jest,povikaše oni,ja sa Dunlopicama baš i ne osječam neku ushičenost,sigurnost,volju za manitanjem,Pilotke su približno isto ili mrvu gore odrađivale zadaču,saaaddd....
dali je to zbog tek 50 km odvoženih,kvalitete Michelinki iz 2010. ili je to moj subjektivan osječaj,neznam,pokazat če vrijeme....
--- Kraj citata ---
nema druge nego da se slabo voziš, jer ako je tebi ona plastika bila ok onda stvarno ne moramo niš pisati više..
nagni motor na 80-90 km/h na bok malo pa da vidiš. Ako ne koristiš motor u te svrhe onda nisi ni trebal uzimati gume,
sad ispada da smo mi bedasti jer smo rekli da trebaš nove kupiti..
@stipe odlično, guma mora biti i mora držati pogotovo ako ne koristiš motor 2km do dućana i doma po ravnoj lokalnoj cesti. :icon_thumright:
aprilija.sportci:
--- Citat: avr freak - 05 Travanj, 2016, 01:06:58 ---
--- Citat: aprilija.sportci - 04 Travanj, 2016, 21:47:27 ---Što jest,jest,povikaše oni,ja sa Dunlopicama baš i ne osječam neku ushičenost,sigurnost,volju za manitanjem,Pilotke su približno isto ili mrvu gore odrađivale zadaču,saaaddd....
dali je to zbog tek 50 km odvoženih,kvalitete Michelinki iz 2010. ili je to moj subjektivan osječaj,neznam,pokazat če vrijeme....
--- Kraj citata ---
nema druge nego da se slabo voziš, jer ako je tebi ona plastika bila ok onda stvarno ne moramo niš pisati više..
nagni motor na 80-90 km/h na bok malo pa da vidiš. Ako ne koristiš motor u te svrhe onda nisi ni trebal uzimati gume,
sad ispada da smo mi bedasti jer smo rekli da trebaš nove kupiti..
@stipe odlično, guma mora biti i mora držati pogotovo ako ne koristiš motor 2km do dućana i doma po ravnoj lokalnoj cesti. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Maaa jookkk,druže moj,onda je još bilo hladnjikavo vani,cesta puna šljunka i kojekakvih nabrijanih Fiat Punto bolida,tako da nisam niti pokušao malo źešče se nagnuti,jedno je sigurno,stare više neču vračati na skuter,ni u kom slučaju,vidimo se pozzzz... :P
aprilija.sportci:
Danas odvozio turu do West Gatea,pri povratku sam rastegao noge konjiču,gume drže fenomenalno,pravac bez šetanja,volan miran ko bubica,zagrijalo je i valjda je zaštitni tvornički sloj skinut,naprosto je gušt naginjati se,ubrzavati,gibati se bez razmišljanja o proklizavanju,ukratko,prezadovoljan sam, palac gore Dunlopu,
njezni:
Ja sam prosle godine stavio Dunlop-ice na Sportcity i odlicne su gume. Vracao se iz Zagreba u Zaprešić po najjačem pljusku i guma je držala odlicno, a auti na cesti su mi bili spori.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju