Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (17/37) > >>

stipe:

sasha2511:

--- Citat: stipe - 10 Travanj, 2016, 10:36:45 ---

--- Kraj citata ---
kako se to montira?

from my x5oo

aprilija.sportci:
Ubaci se u volan i zateže šaraf koji ide vani kroz uteg,i zatezanjem se raširi tipla koja drži uteg u centru i neda mu se micati,ja naručio taj uteg sa tim principom stezanja,probušio gripove,imao sam šta vidjeti,tvornički ugrađene rupe sa navojima,znači kupiš utege i zašarafiš,2 min posla,pošto sam naručio i čekao 10 dana da stignu,nije mi se čekalo,uzeo sam malu šlajfericu u ruke,nove krače šarafe potražio sa više navoja,prefarbao,ošmirglao,jer se grijanjem i brušenjem farba skinula,uglavnom cijelo popodne posla oko pi*darije,al ok sve pet,kad sam montirao i balansirao nove gume u kombinaciji sa 300 gramskim utezima vožnja se drastično promijenila nabolje,preporuka glasi,gume balansirati i utege obavezno ako je kufer ugrađen,ako i nije utezi dobro dođu,

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

sasha2511:
je imam kufer i imam neke utege ali su oko 150grama cini mi se, prelagano je to..  moze link di si narucio te utege pliz..  ako nesmije ovdje moze na PM..  fala puno..  :)

Edit: a kako na strani di je gas, tamo ako zatezem onda stisnem i ruckicu i nemogu lijepo davat gas jer ide sve teze i teze?!
from my x5oo

steeef:
serijski volani imaju vec pripremu za utege..
akose desni uteg naslanja na rucicu gasa,ubaci se podloska izmedju utega i volana da ga malo odmakne da gas more normalno hodat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju