Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (7/37) > >>

steeef:
vozi ti njih dokle god mislis da mozes,u to ne ulazim..
nemam stampariju para ni ja ni 99% njih koima sam slagal skutere pa se gume mjenjaju kad se osjeti da to nije to..
moj stav je takav,polovnu gumu stavil nebi i riskiral da mi pobjegne u zavoju pa da imam stetu 3x vecu nego kosta set novih guma..a bacal sam i takve,koje su bile starije od 6 godina sa ripnom skoro ko na novoj gumi,al dzabe ripna ako guma izgubi svojstva i ne drzi cestu.

vidi se kak se decko vozi,do ruba gume i ako su mu gume stare 3 godine vec za zamjenu vjerujem da nebu stavil neke polovne stare 6 godina koje sigurno imaju slabiji grip nego njegove bez obzira na cijenu.

aprilija.sportci:
Sve u redu,sve ok,sve pet,lp.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

stipe:

--- Citat: steeef - 14 Ožujak, 2016, 13:20:52 ---vidi se kak se decko vozi...

--- Kraj citata ---

Decko? Ja? Aaaaaaa srce si  :toothy9:
Imam 34g  :icon_biggrin:

Salu na stranu, u potpunosti se slazem sa steeefovim misljenjem!

Te gume su jedino sto me veze sa podlogom i zelim da to bude kako triba! Ove sad imaju saru, ali prilicno klizu, pogotovo zadnja, tako da mi nije bas za igranje... na moj nacin voznje mi ne pasu...
Vozit cu do lita, vidit cu kako ce se ponasati na toplije vrime i ako ne bude kako triba, dolaze nove...

anabellas:
Mislio sam i ja imaju moje mesa drzi to,  stavio nove PP i preporod,  najbolje ulozenih 700kn

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

aprilija.sportci:
Nekome trebaju gume za proć tehnički,nekome za prodat motor i vizuelno ga poboljšat jer na postoječim nema šare,zato postoje polovne,rabljene,diskutabilno kvalitetne stvari,koje imaju svoga kupca,a taj ko ih kupi treba znat šta je platija i šta je dobija,ija sam pobornik novih stvari,naravno ko nebi,a tvoj stav o nekupovini polovnih guma se slaze i sa mojim stavom,nikad nisam i nebi kupija polovnu gumu,isto tako oglasnik vrvi polovnim gumama,koje nebi bile tamo da nemaju svog kupca za svoju cijenu,zato ako sam napisao da imam gume neznaci da sam nekoga nagovara i tija zaj....,jedini problem ako ga uopce ima je taj šta sam na krivoj adresi ponudija,njuškalo je dušu da za te stvari,lp.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju