Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity 200
steeef:
jesi se uskuko oko tih guma ko da sam ti rekel neznam kaj.
reko je odma da kupuje nove gume..
nakon 50 postova otvorila ti se bude tržnica pa moreš stavit oglas,tema vezana za nečiji skuter nije tema za prodaju guma ili ostalih dijelova..a eventualne ponude se šalju na pm.
forum i njuškalo su 2 totalno različite stvari,a forum nije oglasnik nego sredstvo za razmjenu iskustava i pomoć u rješavanju problema oko skutera..
dok njuškalo je samo oglasnik..možda neko prodaje i polovne gaće pa se nada da ih bude nekome prodal :dontknow:
--- Citat: stipe - 14 Ožujak, 2016, 18:09:30 ---
--- Citat: steeef - 14 Ožujak, 2016, 13:20:52 ---vidi se kak se decko vozi...
--- Kraj citata ---
Decko? Ja? Aaaaaaa srce si :toothy9:
Imam 34g :icon_biggrin:
Salu na stranu, u potpunosti se slazem sa steeefovim misljenjem!
Te gume su jedino sto me veze sa podlogom i zelim da to bude kako triba! Ove sad imaju saru, ali prilicno klizu, pogotovo zadnja, tako da mi nije bas za igranje... na moj nacin voznje mi ne pasu...
Vozit cu do lita, vidit cu kako ce se ponasati na toplije vrime i ako ne bude kako triba, dolaze nove...
--- Kraj citata ---
pa da,nisi deda :icon_biggrin:
aprilija.sportci:
Jel tako Miki,tako je šefe....
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
avr freak:
fora je da se bude polovna guma prije prodala nego nova osobi koja ju ne misli gariti i muciti..
ja kad sam kupio vxra gore su bile original tvorničke pirelli evo 21/22 sa full mesa, ali dok sam došao doma uz
tih 25km mislio sam da se vozim po ledu. Gume su se pretvorile u plastiku, katastrofa..
Nikad nisam uzeo polovnu ni ne budem, osim ak ju treba spaliti za kaj mi do danas jos nije trebalo.
nema smisla dovoditi sebe i skuter/motor u opasnost. Za pravu voznju treba i prava guma. :icon_thumright:
aprilija.sportci:
Grrrrrr,sutra zovem Split,naručujem Metzeler Felfree,dogovorit ču termin u Darioauto,ko plati montažu i balansiranje nek nosi stare Michelin pilot sport,ako če ih metnit za pajete na kaić nije me briga,ako ne prodam,sikira če dejstvovat,jer počelo me proganjat to razmišljanje o proklizavanju eto sad sam miran
Speedhunter:
Ako su pacjenti koji su slagali mog runnera imali dot 3. 2015 onda u koju kategoriju spadate vi koji furate teflonske gume i neko kurcenje s koncima vani(kao palio sam gumu pa sam faca)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju