Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (6/37) > >>

aprilija.sportci:
Što se tiče guma,na tek nabavljenom skuteru,vozenom cca 5000 km,u ovo kratko vrime što ga imam,nisam nijednom primjetio proklizavanje ili bilo sta da bi poveza sa staroscu guma,znaci gume su nepotrošene,neispucane,relativno mekane na dodir rukom,ali kad se toliko govori o tome da se mijenjaju najviše 6 godina nakon proizvodnje skoro da sam odlucio bacit cca.800-900 kn u to,imao sam ija prije ove tristotke 250 ie iz 2006.sa cca 25000 km,gume su bile dot negdje kraj 2013,motor nestabilan biži u okuci,trese volan,vjerojatno je bilo do ovjesa,selena amortizera,jer ovaj se lipi za cestu naspram 250-tke,tako da sam ja sad lipo odusta od prodaje guma lipi moji,a posto sam se navoza skutera i motora u ovih 48 godinica iza mene,ostavit cu ovu sezonu njih na motoru i necu glumit Dottorea po krivinama,lp. svima ma gdje bili jeje hehe

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

B.E.R.O.:
Nedavno sam prodao gumu za motocikl kao nova 40 tjedan 2006 za 150 kn imala je mesa ,decku trebalo za tehnicki ....njemu zice ispale!!!
Stoga svaka roba ima svog kupca...nova guma je iznad 600 kn jebiga!!!

Sto se tice skutera,ne izgleda lose sitnice se daju sredit....
 :icon_thumright:

...a sto se tice zene,zena doobbbrrraaa!!!

:toothy12: :headbang: :icon_thumright:

steeef:
vozi svako na svacemu,neki voze gume da iz njih konci vire,na plasticnim gumama itd..
nikad nisam ni nebudem kupoval polovne gume i stavil, kaj god da vozil,a ni prodaval nest kaj je vozeno vise od 2 godine..
a da nemam pare za nove gume kad im je vrijeme zamjene,onda bi prodal sve i kupil bicikl.
ili pak se vozil penzionerski jer imam stare gume pa da mislim u svakom zavoju dal bude proklizala.

B.E.R.O.:

--- Citat: steeef - 12 Ožujak, 2016, 19:46:55 ---vozi svako na svacemu,neki voze gume da iz njih konci vire,na plasticnim gumama itd..
nikad nisam ni nebudem kupoval polovne gume i stavil, kaj god da vozil,a ni prodaval nest kaj je vozeno vise od 2 godine..
a da nemam pare za nove gume kad im je vrijeme zamjene,onda bi prodal sve i kupil bicikl.
ili pak se vozil penzionerski jer imam stare gume pa da mislim u svakom zavoju dal bude proklizala.

--- Kraj citata ---
sve pet to stoji sto kazes...nisu svi kao ja i ti!!!
 :icon_thumright:
....istina je drugacija,ljudi vole stedjet na stvarima na kojima nebi trebali....
Nedavno sam isao gledat kupovat automobil koji nema bas jeftinu dimenziju guma nijedan al nijedan od 6 komada koje sam gledo nema dobre gume a ako je na tom stedjeno dalje necu ni gledat,to ne da je celavo poderano kockasta tvrdo ....vec uopce ne lici na gumu!!!
 :(

aprilija.sportci:

Guma ko san jos za min 5000 km bezbrižne vožnje,ko ima štampariju šuške neka ih slobodno baci,ja nehcem...

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju