Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (27/37) > >>

ajlavsrku:
Otac mi nedavno s kumom u autu na semaforu i crveno im i i vozac kamiona ih nije vidia a ocito ni semaford i direktno ih udria u zadnji kraj usri bila dana,dobro su prosli al covik kaze da ih nije vidia a oni isprid njega..

Ja nekidan curi pricam kako ljudi voze kako me sto puta skoro skupilo do nje a iman do nje 2 km,i sidnen nju i idemo napravit djir priko grada,ja san 5 puta toliko poludia da san skoro sisa sa skutera od zivaca,jebava san mater ljudima strasno i oni otvore prozor i nevide kazu,ja traka do njih a oni samo smotaju volan put mene,il mi se ubaci taman prije semafora isprid mene pa naglo po kocnici,a oduzimanje prednosti o tome da negovorim u splitu na vozackom ocito ucis kako ubit covika,i za kraj tog sugavog dana nakon sta se cura ispripadala 300 puta i nije mogla virovat sta ljudi rade,zenska isprid mene na semaforu odluci ic u rikverc i nepogleda iza i udre me u blatobran prednji aj to jedina steta bila al ona nije vidila me uopce kaze nit je gledala nego je tek skuzila kad je cula moju dernjavu 400 decibela????

sasha2511:
ja nogom skidam retrovizore, apsolutno ne j**** zivu silu..  inace me ima, imam oko 105 kila i vecina u rukama tako da i kad skinem nekom retrovizor kad me vidi da sam sisao nestane..  znaci ne zajebavam se, napravija sam to vec 2-3 puta jer sam u ta 2-3 puta osta ziv valjda samo pukom srecom.. 
neki ljudi razumiju samo silu i jebanje matere i tako se triba ponasat s njima..  nisam agresivac, dapace, ne vozim brzo tj. imam jako dobro predvidanje situacija ali eto u ta dva tri puta nisam moga predvidit ni da sam vidovit Milan i onda sam ovako odreagira i ako je taj put vozac auta naucija sta i kako taj vise nece nikom izletit..  barem se nadam..

from my M5 on TT

Corector:

--- Citat: sasha2511 - 07 Studeni, 2016, 16:31:08 ---imam oko 105 kila i vecina u rukama tako da i kad skinem nekom retrovizor kad me vidi da sam sisao nestane.. 

--- Kraj citata ---

Priznaj da redovito nehotice skines retrovizor kad se provlacis izmedju auta :toothy12:

sasha2511:

--- Citat: Corector - 07 Studeni, 2016, 16:50:30 ---
--- Citat: sasha2511 - 07 Studeni, 2016, 16:31:08 ---imam oko 105 kila i vecina u rukama tako da i kad skinem nekom retrovizor kad me vidi da sam sisao nestane.. 

--- Kraj citata ---

Priznaj da redovito nehotice skines retrovizor kad se provlacis izmedju auta :toothy12:

--- Kraj citata ---
ne ne, ovo sam napravio iskljucivo u izljevu bijesa..  znam pljunut na sajbu tu i tamo..  ;)

from my M5 on TT

RunnerSukosan:

--- Citat: sasha2511 - 07 Studeni, 2016, 16:31:08 ---ja nogom skidam retrovizore, apsolutno ne j**** zivu silu..  inace me ima, imam oko 105 kila i vecina u rukama tako da i kad skinem nekom retrovizor kad me vidi da sam sisao nestane..  znaci ne zajebavam se, napravija sam to vec 2-3 puta jer sam u ta 2-3 puta osta ziv valjda samo pukom srecom.. 
neki ljudi razumiju samo silu i jebanje matere i tako se triba ponasat s njima..  nisam agresivac, dapace, ne vozim brzo tj. imam jako dobro predvidanje situacija ali eto u ta dva tri puta nisam moga predvidit ni da sam vidovit Milan i onda sam ovako odreagira i ako je taj put vozac auta naucija sta i kako taj vise nece nikom izletit..  barem se nadam..

from my M5 on TT

--- Kraj citata ---
Ovo ameri cesto rade, al podrzavam inicijativu jer ljudi stvarno drukcije ne nauce :icon_biggrin:
Ja sam tako u 3 ujutro isao iz grada i stanem na pumpu da natocim gorivo i neka 4 lika u golfu 4 bulje u mene i kelje se, ja naravno ne obracam paznju i nastavim svojim putem i tako ta 4 degenerika za mnom i voze kraj mene i kelje se ja opet ne obracam paznju i onda dodu ispred mene i naglo zakoce a ja se zamalo nisam zabio u njih i onda mi je prikipilo i to su cak 2 puta jos napravili i napokon crveno ja sidem s motora otvorim vrata izderem se na njih i ovaj jedan je drzao kolu u ruci i ja je prolijem po njemu zalupim vrata i nastavim dalje a ovi gledaju. Da nisam bio van sebe zapisao bi tablicu i posao na policiju jer ovo ne moze zdrav covjek napravit. Zato kameru nabavljam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju