Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity 200
stipe:
sad je na 53.500km
jos nista nisam radio na njemu, a sve gledam kako cu, sad imam malu bebicu, pa i nemam bas previse slobodnog vrimena...
triba minjati vodenu, nosač motora, auspuh piturati, amortizere zadnje druge, prednje reparirati...
osim toga vozi ka' veliki :icon_biggrin:
i dalje mi se gasi na leru, pretpostavljam da negdi vuce fali zrak, morati cu sve pretresti..
tu kod sebe, u arhivi, nasao sam sliku frendovog nexusa, slika je iz 2012, koliko sad ima km, pitaj Boga... samo sam htio podjeliti sa vama...
osim dva sudara di nije bio kriv, osim plastika, sa motorom nikad nista nije bilo :)
steeef:
to je taj nepoderivi i najbolji agregat na svetu - quasar :icon_thumright:
kad ti se ugasi pogledaj svjecicu..da te fergazer ne jebe..
mada,nedavno se to desavalo frendu na runneru,jebavala je lulica od svjecice i gasil se na leru
stipe:
Ima 53.700
Nisam se nista vozio, ali smo nesto radili oko njega.
Reparirani su prednji amortizeri, prominjena je prirubnica i opiturano deklo i retrovizori
Sad imam drugih problema...
Uvik mi se u startu gusio, mislio sam da je do prirubnice, ali sad kad sam prominija, i dalje je tako. Na leru se ne gasi i radi normalno
I amortizeri prednji... prije su bili premekani, kao opruga su radili, jako lose...
Sad, nakon izmjene ulja, dosta su tvrdi, ali kad ih stisnem, imam osjecaj da mi ostanu doli, kao da se ne vracaju dovoljno...
U cemu moze biti problem?
Corector:
Koje si ulje ulio i jesi li radio po manualu?
Moguce je da su opruge oslabile pa nisu u mogucnosti "posrkati" novo ulje. To mozes rijesiti izmjenom opruga ili da stavis sajbice pod opruge kako bi imale vecu napetost.
stipe:
Sve po manualu, a hipenol sam stavljao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju