Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity 200
Corector:
Brzina prije svega, ne stigneš izbjegavati prepreke koje se samo odjednom stvore ispred.
RunnerSukosan:
Bitno da si dobro prosa ,a kretena ko taj djedica san i ja dozivija pun k. Ja i cura bulevarom vozimo i neki austrijanac isto stariji covik okrece se za 360 nasrid bulevara i ja kocim utrnija cili i srica nije nista bilo ,a stari samo produzija..
balki:
jbatga- na cestama moramo znat da uvjek vreba koji promil nepredvidivo opasnih vozača + nepredvidivih promjena podloge (iscureno ulje/beton iz mixera/blato/pjesak..) i ako svoju voznju ne prilagodiš "nepredvidivom" samo je pitanje statistike kad ćeš "kleknut" i s kakvim posljedicama.
Po Darvinu će nam svima takva "prilagodba" omogućiti podizanje mladunaca i evoluciju vste, dok po istoj teoriji "neoprezni" bivaju eliminirani iz tog procesa što dugoročno doprinosi vrsti;-)
stipe:
I eto... ja zamalo, a frend u sibeniku dobio po sebi...
Auto je islo njemu u susret, pa je islo u livo i oduzelo mu prednost, nije bio frontalni vec ga je udario u livi stranu
Imao je kacigu ali je nije vezao pa mu je spala, motoricu (nrg) nista, a frend je udario glavom u rub trotoara, celo, jagodica, nos i obe vilice, vec je bio na operaciji da se sve to namisti...
Sranje di se god okrenes...
balki:
Satralo ga je onda zesce:-(
Zato jet i flip up kacige treba izbjegavati a kopcanje je reflexna radnja. Kaciga e ne natakne radi policije nego "obuje" radi sebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju