Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Sisak - Šibenik sa Piaggio fly 50 2015 god.
SF2 Freak:
--- Citat: JosipMarijanovic - 03 Ožujak, 2016, 18:56:45 ---
--- Citat: Josip-98 - 03 Ožujak, 2016, 17:12:37 ---
--- Citat: SF2 Freak - 03 Ožujak, 2016, 14:20:44 ---Ja sam za prvi. Onu magistralu vec sanjam , pa to je nekaj najbolje voziti. Ista je kilometraža do Rijeke i i do Virovitice.
Ja sam fino za da odemo do Rijeke -> Split malo u metropolu -> Makarsku na udaranje :laughing7:
--- Kraj citata ---
Vec spominjes par puta dalmatinke i mislis da su stvarno lake, tocnije jesu ove sta ih nades ispod sanka za dobre ces tribat potrosit pola vrijednosti pezoa
--- Kraj citata ---
sponzoruse nisu in.. a i ako suhy na temelju izgleda pezole ne poj*be nekaj onda nece nitko na temelju skutera... zenskama nije bitno da je skuter zdravko nego da je bling bling a koji skuter vise pika u oko od jedne i jedine pezole?
--- Kraj citata ---
BAš kako si reko bling bling ... znaci dolazi susjeda da joj otvorim haustor jer nema kljuc ja otvorim i pežo je bio u haustoru. Pita ona mene " Kaj ti ovo crveno ?" Reko ja "šampinjon" .... HAhaha i umrli od smjeha.
Marko97hr:
--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 11:42:32 ---Ako ti je taj fly kao sa slike 2T motor, pretpostavljam odblokiran.
Skida se prsten s variomata
Odreze se slijepa cijev na grani auspuha
Ona cijev koja izlazi iz grane auspuha i ulazi u crnu kutijicu se ne sijece, jer ce ti jako brzo nastradati katalizator
Stavi se dizna 58-60 da imas iskoristivost na punom gasu, inace samo puse zrak kroz auspuh.
Gumeno koljeno koje ulazi u karburator i filter zraka, spoj sa karburatorom mora biti cvrst, inace ako se vezica slabo dotegne tu vuce fals. Najbolje staviti metalnu selnu.
Mora ici 70-75kmh po satu.
Udoban skuter, samo sto ima tvrdi sic, to mi nije jasno.
I samo gas.
--- Kraj citata ---
Skuter je ovaj sa slike. Sad ide 70kmh,na servisu su mi skinuli blokadu ( ali neznam koju,vj. elektronicku )
Sto se tice prstena,moze li remen iskocit ako ga skinem?
I moze li pojasnjenje,kakva dizna jer se ne kuzim u to,a i neznam gdje se to nalazi?
Hvala
JosipMarijanovic:
--- Citat: Marko97hr - 03 Ožujak, 2016, 19:23:42 ---
--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 11:42:32 ---Ako ti je taj fly kao sa slike 2T motor, pretpostavljam odblokiran.
Ona cijev koja izlazi iz grane auspuha i ulazi u crnu kutijicu se ne sijece, jer ce ti jako brzo nastradati katalizator
Stavi se dizna 58-60 da imas iskoristivost na punom gasu, inace samo puse zrak kroz auspuh.
Gumeno koljeno koje ulazi u karburator i filter zraka, spoj sa karburatorom mora biti cvrst, inace ako se vezica slabo dotegne tu vuce fals. Najbolje staviti metalnu selnu.
I samo gas.
--- Kraj citata ---
Skuter je ovaj sa slike. Sad ide 70kmh,na servisu su mi skinuli blokadu ( ali neznam koju,vj. elektronicku )
I moze li pojasnjenje,kakva dizna jer se ne kuzim u to,a i neznam gdje se to nalazi?
Hvala
--- Kraj citata ---
nema ti skuter elektronicku blokadu. skinuli su ti mehanicku. nemoze ti iskociti remen. dizna ti se nalazi u karburatoru/fergazeru/rasplinjacu. pitaj na servisu di su ti skidalu blokadu jesu li stavili vecu diznu?
Marko97hr:
--- Citat: JosipMarijanovic - 03 Ožujak, 2016, 19:28:29 ---
--- Citat: Marko97hr - 03 Ožujak, 2016, 19:23:42 ---
I samo gas.
--- Kraj citata ---
Hvala
--- Kraj citata ---
nema ti skuter elektronicku blokadu. skinuli su ti mehanicku. nemoze ti iskociti remen. dizna ti se nalazi u karburatoru/fergazeru/rasplinjacu. pitaj na servisu di su ti skidalu blokadu jesu li stavili vecu diznu?
--- Kraj citata ---
Aha,mehanicka blokada je taj prsten jel tako?
Sta bi jod mogao promjeniti ili dotjerat da ide bolje?
zvonkec92:
Ako nemaš pojma o skuterima onda ti je sasvim svejedno jel nosio pol skutera rezerve i 20 kila alata ili išo praznih đepova kad i onako nebi znao ustanoviti kvar niti zamjeniti nešto, zato sam ti reko ne uzimaj ništa osim 2-3 sendvića, može i 4 i litru-dve soka i neke kraševe napolitanke onako malo da imaš neš slatko za gricnut i to je to. normalno ponesi si mob, ako znaš spoji si auto punjač na skuter da možeš putem punit mobitel ako ti se isprazni od navigacije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju