Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sisak - Šibenik sa Piaggio fly 50 2015 god.

<< < (6/9) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: Marko97hr - 03 Ožujak, 2016, 19:32:36 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 03 Ožujak, 2016, 19:28:29 ---
--- Citat: Marko97hr - 03 Ožujak, 2016, 19:23:42 ---
--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 11:42:32 ---Ako ti je taj fly kao sa slike 2T motor, pretpostavljam odblokiran.

Skida se prsten s variomata
Odreze se slijepa cijev na grani auspuha
Ona cijev koja izlazi iz grane auspuha i ulazi u crnu kutijicu se ne sijece, jer ce ti jako brzo nastradati katalizator
Stavi se dizna 58-60 da imas iskoristivost na punom gasu, inace samo puse zrak kroz auspuh.
Gumeno koljeno koje ulazi u karburator i filter zraka, spoj sa karburatorom mora biti cvrst, inace ako se vezica slabo dotegne tu vuce fals. Najbolje staviti metalnu selnu.

Mora ici 70-75kmh po satu.

Udoban skuter, samo sto ima tvrdi sic, to mi nije jasno.

I samo gas.

--- Kraj citata ---

Skuter je ovaj sa slike. Sad ide 70kmh,na servisu su mi skinuli blokadu ( ali neznam koju,vj. elektronicku )
Sto se tice prstena,moze li remen iskocit ako ga skinem?
I moze li pojasnjenje,kakva dizna jer se ne kuzim u to,a i neznam gdje se to nalazi?
Hvala

--- Kraj citata ---
nema ti skuter elektronicku blokadu. skinuli su ti mehanicku. nemoze ti iskociti remen. dizna ti se nalazi u karburatoru/fergazeru/rasplinjacu.   pitaj na servisu di su ti skidalu blokadu jesu li stavili vecu diznu?

--- Kraj citata ---
Aha,mehanicka blokada je taj prsten jel tako?
Sta bi jod mogao promjeniti ili dotjerat da ide bolje?

--- Kraj citata ---

osim skidanje blokade i malo vece dizne kako je rekao corector nista bez dodatnog ulaganja novaca. a koliko ima smisla na zracnjaku to neznam. bude vec netko napisao tko zna.

ovo kaj veli zvonkec je tocno. ako neznas nista napraviti nemoj nositi hrpu alata, jedino ako ide s tobom netko tko zna.

stipe:
Stari, ako si napravio vec par tisuca km i zadovoljan si, onda ne razbijaj glavu - motoric je spreman!

Samo gustaj! I sa 50ccm mozes se lipo zabaviti! Tko voli motore, vozit ce bilo sto samo da ide :)

Corector:
Kad ti se raspadne taj serijski auspuh (a nece dugo, prvo ce biti glasniji) i ako se budes odlucio na neki drugi, onda si uzmes takav bez katalizatora, ili pak leo vince tt, giannelli extra, i uz to dodas malossi ili polini variomat. Skuter ce ti ici preko 80kmh po satu, realnih 80kmh. Ali najbitnije je sto ce voziti pod normalno koliko ti je trenutno maksimalno.

Marko97hr:

--- Citat: stipe - 03 Ožujak, 2016, 20:10:35 ---Stari, ako si napravio vec par tisuca km i zadovoljan si, onda ne razbijaj glavu - motoric je spreman!

Samo gustaj! I sa 50ccm mozes se lipo zabaviti! Tko voli motore, vozit ce bilo sto samo da ide :)

--- Kraj citata ---

Ma meni je odlican... Prosle godine u 3 mjeseca po murteru,malo do tribunja,pirovca i sibenika i napravilo se oko 2500km..

Marko97hr:

--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 20:19:40 ---Kad ti se raspadne taj serijski auspuh (a nece dugo, prvo ce biti glasniji) i ako se budes odlucio na neki drugi, onda si uzmes takav bez katalizatora, ili pak leo vince tt, giannelli extra, i uz to dodas malossi ili polini variomat. Skuter ce ti ici preko 80kmh po satu, realnih 80kmh. Ali najbitnije je sto ce voziti pod normalno koliko ti je trenutno maksimalno.

--- Kraj citata ---

Sta serijski ne traju dugo? Razmisljao sam o giannelia uzet...
Posto je to zracno hladenje, i preko ljeta kad se duze vozim bude me strah da se ne pregrije il nes, jel postoji neki termostat za temp za ugradit da mogu pratit ili nesto slicno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju