Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sisak - Šibenik sa Piaggio fly 50 2015 god.

<< < (4/9) > >>

stipe:

--- Citat: Tomi_ZG - 03 Ožujak, 2016, 12:45:18 ---
--- Citat: stipe - 03 Ožujak, 2016, 07:48:14 ---i stani svakih 30tak km, cisto da malo predahnete... obojica :)

--- Kraj citata ---
Ja ne znam kak se ovo ljudima da,nisam nikad radio neke duge rute sa skuterom al sam par puta vozio 140km u jednom smjeru,sve ful gas bez stajanja mašina vrišti i nikad niš

--- Kraj citata ---

Nije me strah za LC, sa svojim runnerom sam i ja u dvoje isao relaciju zadar sibenik bez stajanja..
Ali na AC imam losa iskustva, pa sa njim uvik stajem...

SF2 Freak:

--- Citat: Josip-98 - 03 Ožujak, 2016, 17:12:37 ---
--- Citat: SF2 Freak - 03 Ožujak, 2016, 14:20:44 ---Ja sam za prvi. Onu magistralu vec sanjam , pa to je nekaj najbolje voziti. Ista je kilometraža do Rijeke i i do Virovitice.
Ja sam fino za da odemo do Rijeke -> Split malo u metropolu -> Makarsku na udaranje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Vec spominjes par puta dalmatinke i mislis da su stvarno lake, tocnije jesu ove sta ih nades ispod sanka za dobre ces tribat potrosit pola vrijednosti pezoa

--- Kraj citata ---
Pa onda nije ni puno i ko spominje dalmatinke ;)

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Ožujak, 2016, 14:20:44 ---Ja sam za prvi. Onu magistralu vec sanjam , pa to je nekaj najbolje voziti. Ista je kilometraža do Rijeke i i do Virovitice.
Ja sam fino za da odemo do Rijeke -> Split malo u metropolu -> Makarsku na udaranje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Vec spominjes par puta dalmatinke i mislis da su stvarno lake, tocnije jesu ove sta ih nades ispod sanka za dobre ces tribat potrosit pola vrijednosti pezoa

--- Kraj citata ---

Znaci jedno 600kn, taman sam mislio uzet nove gume, ali strpit cu se do iduce sezone  :frajer:

SF2 Freak:

--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 17:40:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Znaci jedno 600kn, taman sam mislio uzet nove gume, ali strpit cu se do iduce sezone  :frajer:

--- Kraj citata ---
Ak ja prodam pežu za 1200kn onda mogu na moru biti i dogodine  :toothy12:

JosipMarijanovic:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

sponzoruse nisu in.. a i ako suhy na temelju izgleda pezole ne poj*be nekaj onda nece nitko na temelju skutera... zenskama nije bitno da je skuter zdravko nego da je bling bling a koji skuter vise pika u oko od jedne i jedine pezole?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju