Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sisak - Šibenik sa Piaggio fly 50 2015 god.

<< < (3/9) > >>

Corector:
Sa 4T 50ccm treba 50% vise vremena, malo postane dosadno kad se vozis 30kmh uz brdo pol sata, imas osjecaj da ce crknut motor. Ipak je malo presporo, iako niz brdo recimo zip 4t dere cvaje  :toothy12:
Na takvim djirevima potrosnja se zna spustiti i po 1.5l na cvajama.

zvonkec92:
turpijana bregasta je gore i šporcki vario.. kad zalegnem u krajnju ide 80gps

SF2 Freak:
Ja sam za prvi. Onu magistralu vec sanjam , pa to je nekaj najbolje voziti. Ista je kilometraža do Rijeke i i do Virovitice.
Ja sam fino za da odemo do Rijeke -> Split malo u metropolu -> Makarsku na udaranje  :laughing7:

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 13:39:46 ---Sa 4T 50ccm treba 50% vise vremena, malo postane dosadno kad se vozis 30kmh uz brdo pol sata, imas osjecaj da ce crknut motor. Ipak je malo presporo, iako niz brdo recimo zip 4t dere cvaje  :toothy12:
Na takvim djirevima potrosnja se zna spustiti i po 1.5l na cvajama.

--- Kraj citata ---

Ti sigurno zelis ici sa runner purejet? :P da na jednom tanku odradis cijeli đir. I smijes se svima ostalima kako tankaju

Josip-98:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Ožujak, 2016, 14:20:44 ---Ja sam za prvi. Onu magistralu vec sanjam , pa to je nekaj najbolje voziti. Ista je kilometraža do Rijeke i i do Virovitice.
Ja sam fino za da odemo do Rijeke -> Split malo u metropolu -> Makarsku na udaranje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Vec spominjes par puta dalmatinke i mislis da su stvarno lake, tocnije jesu ove sta ih nades ispod sanka za dobre ces tribat potrosit pola vrijednosti pezoa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju