Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Sisak - Šibenik sa Piaggio fly 50 2015 god.
Corector:
Ako ti je taj fly kao sa slike 2T motor, pretpostavljam odblokiran.
Skida se prsten s variomata
Odreze se slijepa cijev na grani auspuha
Ona cijev koja izlazi iz grane auspuha i ulazi u crnu kutijicu se ne sijece, jer ce ti jako brzo nastradati katalizator
Stavi se dizna 58-60 da imas iskoristivost na punom gasu, inace samo puse zrak kroz auspuh.
Gumeno koljeno koje ulazi u karburator i filter zraka, spoj sa karburatorom mora biti cvrst, inace ako se vezica slabo dotegne tu vuce fals. Najbolje staviti metalnu selnu.
Mora ici 70-75kmh po satu.
Udoban skuter, samo sto ima tvrdi sic, to mi nije jasno.
I samo gas.
Tomi_ZG:
--- Citat: stipe - 03 Ožujak, 2016, 07:48:14 ---i stani svakih 30tak km, cisto da malo predahnete... obojica :)
--- Kraj citata ---
Ja ne znam kak se ovo ljudima da,nisam nikad radio neke duge rute sa skuterom al sam par puta vozio 140km u jednom smjeru,sve ful gas bez stajanja mašina vrišti i nikad niš
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Ožujak, 2016, 12:45:18 ---
--- Citat: stipe - 03 Ožujak, 2016, 07:48:14 ---i stani svakih 30tak km, cisto da malo predahnete... obojica :)
--- Kraj citata ---
Ja ne znam kak se ovo ljudima da,nisam nikad radio neke duge rute sa skuterom al sam par puta vozio 140km u jednom smjeru,sve ful gas bez stajanja mašina vrišti i nikad niš
--- Kraj citata ---
ma gluposti, dobro da nije reko svakih 5km. jbt pa ni baotiana nisam štedio tolko i držo je 360km za 6 sati sa 2 stajanja po 3-4 min pa se nije raspo kamoli talijana štedit, samo gas do poda i staneš tek kad guzica zaboli
Corector:
Pa nije to nista cudno, recimo do Rijeke kad ides, obicno se stane oko 5 puta makar se moze sve sprziti odjednom. Jos ako ides u grupi i vise.
Jednostavno kad ides opusteno i bez brige to tak ide, stanes u Zgu na bengu ili da kupis nesto, pa u Karlovcu malo, pa u sumi da pisas, pa opet da pisas i malo udahnes zraka i dozivis svijet oko sebe, pa se presvuces i skidas topliju obleku na Gornjem Jelenju kada pocinje spust sa 880.9mnm i tako.
A kad spicis to u komadu djelomican je osjecaj :dontknow:
Eto ak ste majstori idemo prema Rijeci i onda magistralom do Sibenika, ima da traje i traje i traje ;D
zvonkec92:
idem i ja al s devetkom, rally mi previše guta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju