Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
moras imati pomoc....dignes zadnji kraj skutera dok odsarafis amorizer sa dekla a drugi ili "druga" ti mora stavit distancer i namjestit amortizer...
ma nije jako tesko...ak sam ja mogel onda ces moc i ti..nadam se....
A moze li neko konacno tj sigurno reci odgovor na onu pricu kako distanceri ne valjaju ovo ono,kako je samo izgled,a moze da pukne amortizer...dali je to tacno ili ipak distancer ne moze napraviti nikakvi problem
Citat: ichko - 30 Rujan, 2008, 20:11:40A moze li neko konacno tj sigurno reci odgovor na onu pricu kako distanceri ne valjaju ovo ono,kako je samo izgled,a moze da pukne amortizer...dali je to tacno ili ipak distancer ne moze napraviti nikakvi problemto za pucanje su samo takve gluposti i to se desi 1 na 10 000! a zadnji kraj u roxa nije uopce tesko dic tj. lagan je...!
Citat: PitBull Aerox - 30 Rujan, 2008, 20:16:10Citat: ichko - 30 Rujan, 2008, 20:11:40A moze li neko konacno tj sigurno reci odgovor na onu pricu kako distanceri ne valjaju ovo ono,kako je samo izgled,a moze da pukne amortizer...dali je to tacno ili ipak distancer ne moze napraviti nikakvi problemto za pucanje su samo takve gluposti i to se desi 1 na 10 000! a zadnji kraj u roxa nije uopce tesko dic tj. lagan je...!jucer stavljali ja i bruno1990 na njegovog pgo-a taj distancer,cudno mi je to,motor je bio kad sam ga drzo skroz dignut i kad smo deli distancer moter je skroz dignut...P.S Motor je težak pun kurc...
i meni od paje izgleda malo slab distancer... ja nisam zato uzo taj već onaj kakvog je imo Kicho nekad na svom roxu i kolko se sjećam on je pohvalio da mu dobro drži...