O skuteru:
Leovince zx, malossi multivar, malossi delta clutch, malossi kevlar remen, busen dekl, skidan polumjesec sa cilindra, stavljene nove karike, rolice 4g...
Problem:
Kad je skuter hladan ( i na čoku, ima ručni) nekoliko puta krene super, a kasnije kad stisnem gas sporo krene i muci se dici okretaje i onda se nakon par sekundi ispuca, a pogotovo ako se okrenem i moram naglo krenuti, onda nikako docekat da krene. nekad pomogne kad mu spustim skroz okretaje a nekad ne. ista stvar je i kasnije kad nije na čoku. koji god setup slozim vise ili manje se prikrije taj problem al ga se nikada nisam rijesio. kad sam u rotoru ili slicno mi se dogodi da ne mogu krenuti. imao sam sve federe kvacila i najtvrđi je bio najbolji ali i sa meksima nije neka razlika. centralni sam isto probao i bijeli i zuti i crveni (bijeli najbolji). sto su mi lakse rolice skuter ide bolje ali se prevrtava i smanjuje mu krajnju. sad je na 4.0 i vrti se na 10-10.5 tisuca i bojim se da ako stavim lakse da nece uopce ic. ista stvar se događa bilo ljeto ili minus 10. molim vas pomozite ako netko zna do cega bi to moglo biti i koju jos kombinaciju da probam