Bez ljutnje, ali ti ni sam ne znaš kaj bi
Vjerojatno neće imati nikakvu težinu na tvoj odabir, ali od gore nabrojanih osobno bih u obzir uzeo hornet ili fz6.
FZ6 je nekak više ljude nižeg rasta, hornet za više, fz6 je ljen u donjim okretajima, hornet vuče linearno, fz6 je nervozan i s dvoje voli i u trečoj podići malo prednji kraj, hornet je vozan do bola, potrošnja, održavanje, rega, servisi.... sve je to tu negdje +-100kn
Svatko od nas je poseban i specifičan i kao takav ima svoje viđenje stvari i svoj ukus.
Vozio sam i imao puno motora i ni na jednom se nisam od prve sekunde osjećao kao na Z750S, FZ& sam prodao jer ima preuzak volan i lijen je, od CBR i GSXR me bole jaja i ruke i ramena i......, idu hebeno, još bolje koče, ali ubijaju od boli.
Hornet je odlična mjera, ali mi nije lijep.
Kle je super, ali ubije leđa i guzicu, a na 130-140 kao da imaš Parkinsovu bolest,xt s tim jednim cilindrom ko kultivator, ali je to Triumph sa 3 cilindra sinfonija.
Caponord je super, ali je velika krava. GPZ500 je cool, ali onaj rezervoar koji izgleda kao da buš na njemu rezal špek mi je bljak.
Imam nekoliko motora u garaži, ali da moram birati i izabrati jedan za sve uvjete, godišnja doba i ostalo izabrao bi Hyosung Aquilu GV250 sa rasplinjačima.
V2, 250ccm, 30ks, 140km/h, 4-4.5l/100
Nije neko ime, nije ni izgled, ali ispunjava 90% želja i potreba.
Ne kvari se, osim kaj rasteže lanac (ipak je V2), a položaj je kao doma u fotelji.
Ovo je moje subjektivno mišljenje.
Kupi ono kaj ti se sviđa, kaj buš mogel održavati u granicama sigurnog prometovanja i ono za kaj ti prvenstveno treba.