evo me, nekim redom ću posložiti to kaj imam od slika a tekst kaj se sjetim
ovo su friške slike nakon korekcije, imal je dosta ogrebotina pogotovo oko kvaka kaj ide pod normalno na crnom autu. Ratkape
sam uzel aftermarket, nisu original ali neka budu gore nije mi nešto na čeličanama. Felge su original 6,5J 5x112, našao na njuškalu.
Zaboravil sam gore napisati da nema i xenon kaj sam tražil uz šiber da ima ali bilo je gotovo pa nemoguće da tak velim, u moru groblja
više neznaš kaj bi jer jednostavno imaš 12 soma eura na kupu i ne vjeruješ da ne možeš kupiti pošteni auto. Tražili smo skoro mjesec dana,
čak smo i po Njemačkoj gledali puno ali kaj god se vidlo i provjerilo ishod je bio nula bodova. Naciljal sam jednog crvenog pod zadnje u Nienburg-u
isto 81KW ali isto na kraju svega nisu dali broj šasije na provjeru a slao čovjeka da mi pogleda. Pouka svima koji misle da će kupiti bolji auto gore,
ok možda bude bolji ali vjerujte mi na riječ novaca vas bude isto došlo kao i tu a da ne govorim ako se kupuje nešto na neviđeno.
Mjenjao sam mlaznicu jer je ispala siva linija a na šrotu mi nije dao samo taj dio nego sam morao uzeti komplet, uz to u desnim vratima sam mjenjao
zvučnik jer kad se malo pojačalo počeo je krčkati, mlaznica i zvučnik u Gorici 250kn. Sve ispravno.
Auto ima 8 zvučnika već u opremi, zvuk čist i jasan, svaka pohvala.. Na tom dijelu neću ništa dirati.
Gume sam dakle naveo Yokohama W-drive 195/65/15. Vozi ih cijela ekipa i svi prezadovoljni pa sam i ja uzeo, komad na E-kupi 336kn (akcija neka bila).
Uzeo još nastavke za auspuh original, grudnjak za ovo vrijeme te komplet led osvjetljenje. Tablica, komplet sve nutra sa vratima i OSRAM night breaker h7 žarulje.
@Ljubo nadovezat ću se tu na ovaj post koji si mi stavio iznad. Dakle, na slici su redom original koji je bio na autu (-2cm), Pro kit i Sportline. Kupio sam odmah
sportline i kad smo namontirali to nije bilo to, auto je pao toliko da je bio niži od Pola na gewindama kaj je auto od 90tkn činilo neupotrebljivim. Ja dam starome auto
i ovaj mi odalami karter negdje jer se nezna tako voziti a da ne spominjem curu ako si uzme za potrepštine, za tri dana smo razmontirali i stavio sam ProKit. Sportline
sam kupio za 741kn preko teške veze i evo javno velim za tolko ih i prodam, na njuškalu su već 3 dana. (Broj oglasa: 21135623)
Odvoji izgled od upotrebljivoga, definitivno to dvoje nikako nejde skupa. Auto ako ti nije pao nisi uzeo dobru kilažu osovina, naprijed mi idu dva prsta
sad unutra i tako iza, definitivno onako kako sam htio i da nije koza a na crvenim mi nije jedan prst ulazio nutra, od kartera do poda 4cm pa ti vozi.
Direktnost na volanu i ponašanje auta isto tako ne moram opće spominjati.
Unutrašnjost bez jedne mane, sve kako treba i nigdje traga habanju. Otraga valjda ni nitko nikad nije sjedio.
Do sad napravio 1800km, sve kako treba. Već su i jutra jako hladna a ja i disel si nikak nismo išli prije baš radi toga ali eto, zavoljeli se. Nikakve zamjerke.
Felge su Seattle 17'' na 225/45/17 i to ne mislim mijenjati osim ako netko ima u perfektnom stanju Vancuver 18'' također od Vwa.
To je to, ako ima nekih pitanja ili nejasnoća evo tu je. Nisam mislio da ću opće postavljati nešto ali isto je nekako jače od mene,
nisam stavio na vw forum niti bilo koji drugi a tu sam
Relativno sam novi u ovome i puno čitam i tražim, diesel me nikad
nije zanimao ali sve dođe nekako kako život naloži. Na autu ništa više ne diram i tako će ostati kako je sad, redovni servis koji traži
i ništa drugo. Moram neki motor nabaviti sad
P.S. da skoro sam zaboravio video, evo ga.. znači 85-140 treća brzina puni gas. 172ks/430Nm mjerenje.
Nisam imal kameru da konkretno to posnimim ali budem i to ako stignem.